lauantai 23. toukokuuta 2015

Vihreä teemaviikko päivä 3 ja lauantailinkki - Green theme week day 3 and saturday link...

Beige, valkoinen ja musta ovat minusta parhaat kaverit vihreälle. Asusteissa vihreän kanssa tykkään meripihkasta ja punaisenruskeasta. Viikon koleimpana aamuna päälle pääsivät vihreät housut ja kätevä vaalean beige poncho, jonka voi sitten iltapäivällä kun on jo lämmin heittää laukkuun ja kantaa siellä kotiin. Vihreä väri useinmiten löytyy päältäni alaosasta, jostain syystä olen tullut vuosien varrella haalineeksi useammatkin vihreät housut ja ne ovat kyllä kaikki ihan melkeinpä viikottaisessa käytössä fiiliksen mukaan. 


Ajatelkaa ensi viikolla on jo toukokuun viimeinen viikko, eikä vieläkään ole ollut yhtään päivää jona lämpötila olisi ollut +20 astetta tai yli! Olisi kiva kysyä siltä kansainväliseltä sääntutkimuslaitokselta joka ennusti pohjoismaihin keväällä todella pitkää ja lämmintä kesää että koskahan se sitten oikein alkaa? 

Minuun koleus ja sateinen sää on vaikuttanut niin että ei ole tehnyt mieli tehdä puutarhatöitä ja nyt niitä on sitten kertynyt ihan jonoksi asti odottamaan. Kuinka siellä ruudun toisella puolella? Joko kesäkukat ja yrtit ovat löytäneet paikkansa pihalla? Minä vasta eilen istuttelin esim. samettiruusuja pihaa vähän koristamaan. Meillä samettiruusuja oli lapsuuden mökillä aina vanhoissa autonrenkaissa pihalla.Lauantain linkki on The Miller Affect , josta löytyy kauneuden ja muodin viimeisimmät vinkit!

Kaunista launtaita<3


Beige, white and black are in my mind the best choices to go with the green. In accessories I prefer chestnut and amber. In chilly mornings its easy to wear beige poncho with green pants. In the afternoon when its warmer you can always carry the poncho in the bag. What do you think? What are the best colors to go with green? 

Saturdays link today is The Miller Affect that has all the latest tips what comes to fashion and beauty. Happy saturday<3

6 kommenttia:

 1. Poncho on kätevä lämmittäjä :-)
  Saakohan täysin pieleen menneen sääennusteen tekijä potkut tai menettääkö bonuksensa tms. "rangaistusta" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs usko että meteorologeilla on mitään bonusjärjestelmää, saisi olla. Milloinkaan ei ole ennusteet menneet niin pieleen kuin viimeisen vuoden aikana...:( Taisi olla toissailtana kun istuskeltiin tuossa pihalla hovikuvaajan kanssa ja todella suuri musta pilvialue lähestyi ja alkoi sataa kaatamalla. Satoi ja satoi ja satoi. Monta tuntia ja samaan aikaan ajantasainen paikallinen säätiedote suomen ilmatieteen laitoikselta näytti että puolipilvistä, ei yhtään sadetta... Jep. Tosi luotettavaa. Toivottavasti tänään jossain vaiheessa aurinko edes pilkottaa!

   Rentoa viikonloppua<3

   Poista
 2. Oi mikä ihana poncho, todella kaunis ja ihana lämmittäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Totta puhut, poncho on ihana lämmittäjä ja kulkee kätevästi laukussa jos ilma lämpenee. Käteväkin siis. Aurinkoista viikkoa sinne<3

   Poista
 3. Ihanan lämmin poncho, sopivasti vaalea, sopii tähän meidän kesään. Muutenkin kiva vihreän viikon asu.

  Yhdessä kommentissasi kerroit siitä sateesta, juu sitä tuli ja tuli, ensin oli kova tuuli. Sain pyykit kuviksi. . Meillä takapihan rännin vieressä lähes kaikki kipot täyteen kasteluvettä. Sanoisin, että on jopa ruman näköistä. Nyt täytyisi tulla pitkä hellejakso, jotta voisi kiikuttaa niitä kukille yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Meinasin jo laittaa ponchon kesäksi kaappiin, mutta muutin mieleni kun ei kesä meinaa tullakaan! Juu sitä vettä sitten tuli, oli saavit täynnä myös täällä. Tosin suuren osan olen jo käyttänyt tomaatintaimia ja muuta ruukuttaessani. Aurinkoista viikkoa ja kiva kuulla sinusta<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)