lauantai 30. toukokuuta 2015

Pinkki teemaviikko päivä 3 ja lauantailinkki - Pink theme week day 3 and saturday link...Tätä en pääsekään sanomaan kovin usein. Liian iso! Kumma juttu, minulla on tämä samainen neule harmaana (nähty viimeksi täällä), samassa koossa, tosin villaisena ja tämä on puuvillan ja viskoosin sekoitus. Ja liian suuri. Onkohan valmistaja ajatellut että on kutistumisvaara ja varannut kutistumislisän? Tämä neule on ainoa hankintani viime hullareilta, eikä tullut mieleenkään että se voisi olla liian suuri! Noh, minulla on kyllä käsittämätön kyky kutistaa kaikki mikä sisältää yhtään viskoosia, unohdan nimittäin aina että viskoosia (pesumerkinnöistä huolimatta) ei kannata pestä yli 30 asteen lämpötilassa, viskoosi nimittäin kutistuu enemmän kuin puuvilla. 


Nyt on pakko kysyä teidän mielipidettänne. Pesenkö tämän 30 asteessa kuten pesumerkintä sanoo, vai otanko riskin ja laitan 40 asteeseen siinä toivossa että tämä kutistuu sopivan kokoiseksi? Tykkään tuosta puuterinroosasta sävystä tosi paljon, enkä tahdo että tämä neule päätyy kirpputorivaatteeksi ihan heti.

Tällainen pinkki päivä tänään...:D 


Lauantain värikäs linkki on A New York love affair

Lauantai, nautitaan<3 Pink theme week day 3. Too big asymmetric cardigan... I have no idea how this happened??? Nothing is too big for me ever! I also have this same cardi allthough in wool (last seen here) so the idea that it might be too large never even crossed my mind. Since this cardi is flowy anyway you dont actually notice that its too large untill you see the outfit pics. Its rayon and cotton so it will probably shrink in the first wash. I just hope that I end up with the right size then. What do you think? Should I actually try to shrink it in a little warmer wash than the label says? 

Saturday link today is colorfull  A New York love affair. Enjoy<3

6 kommenttia:

 1. Neule on kaunis, joten pesisin sen ensin 30 asteessa ja katsoisin miten käyttäytyy ja jos sen jälkeen vielä tuntuu suurelta, niin uskaltautuisin pesemään 40 asteessa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Taidat olla ihan oikeassa, ensin 30 astetta ja sitten katsotaan kutistuuko vai ei. Mun tuurilla kyllä ehkä kutistuu jo 30 asteessakin...:D Aurinkoa viikonloppuun<3

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri tosiaan, harmi, että on liian suuri. Mallikin on ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Malli on kiva, eiköhän tuo kutistettua saada, kutistaminen ei ole koskaan kuulunut mun ongelmiin, se tapahtuu kuin itsestään...:D Leppoisaa ja aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 4. Sinulle käy kauniisti nuo lempeät sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Tykkäänkin tosi paljon tätä sävymaailmasta, varsinkin keväällä ne ovat erityisen mieleen<3
   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)