tiistai 26. toukokuuta 2015

Pinkki teemaviikko päivä 1 - Pink theme week day 1...Vihreä teemaviikko loppui nyt lyhyeen, suunnitelmissa oli viideskin päivä, mutta olosuhteiden pakosta aikomani loppuhuipennus jääköön myöhempään kesään. Tällä viikolla koekaniinina on pinkki. Ja pinkillä tarkoitan tällä kertaa kaikkea hennon vaaleanpunaisen ja fuchsian väliltä. Tämän ei pitäisi olla kovinkaan vaikea viikko toteuttaa, koska nytkin istun vaaleanpunainen neule päällä tätä teille kirjoittamassa. 


Päivän 1 asu on vaaleanpunaraitainen paitapusero, joka on asustanut kaapissa kauan ja aika epäsäännöllisen säännöllisesti on käytössäkin. Tykkään raidallisista paitapuseroista, niitä löytyy kaapista ainakin kolmessa eri värissä. Ne käyvät asialliseen pukeutumiseen ja sitten vähän rennonpaan kuten tässä. Tosi hyviä vaatekomeron peruspilareita. Päivä oli muuttopäivä töissä taas ja ohjelmassa pöytien alla johtojen kanssa konttaamista, ei voinut ajatellakaan laittavansa valkoisia tai vaaleita housuja. 
 

Päivän laukkuna viime kesästäkin jo tuttu pinkki versio samanlaisesta mustasta laukusta, jossa usein kantelen huiveja, eväitä ja vaihtokenkiä töihin ja takaisin. 

Vaaleanpunainenkin tuntuu olevan sellainen väri, joka jakaa suomen kahtia, toisille ehdoton ei ja toisille kuten minulle elinehto. En usko näkeväni eläkepäiviäkään ilman vaaleanpunaista tai pinkkiä...:)) Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan pinkistä?

Tiistaissa mennään, hyvää ja aurinkoista alkanutta viikkoa<3

Pink theme week day 1. This time I with pink I mean everything from pale pink to fuchsia. I dont think this week is very hard to pull off since I do have lots and lots of pink in my closet. I simply enjoy everything from pale pink to fuchsia. How about you? Is pink appropriate color for an adult woman? I hope you like pink, since this week is going to be all about pink! I have these striped shirts in many colors, they are one of the best basics you can have in your closet, but I think this pink one is actually my favourite. Have a good week<3

14 kommenttia:

 1. Vaalean punaista ja pinkkiä löytyy :-) Vaikka aikoinaan entinen miespuolinen pomoni sanoikin, että " vaalean punaisten vaatteiden käyttö aikuisella naisella on viimeinen, epätoivoinen yritys näyttää nuoremmalta" Hänen lausahduksensa jäi pysyvästi mieleeni, mutta uhmaan sitä edelleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateellisen miehen panettelua sanon minä...:D Oli kateeellinen kun ei kehdannut miehenä käyttää nuorentavaa vaaleanpunaista... Minullapa oli nykyisessä työpaikassani ensimmäinen esimies sellainen mies, jonka päällä nähtiin vaaleanpunainen paita tämän tästäkin. Ja olenpa muillakin miespuolisilla kollegoilla nähnyt vaaleanpunaista useaan otteeseen! Aurinkoista viikonloppua<3

   Poista
 2. Tervehdys! Hyvin sopii sulle vaaleanpunainen, oikeasti ihan sun väri. Ihana laukku. Tilasin saman näköisen viime viikolla Zalandolta, mutta mustan. Mielenkiinnolla odotan mitä sieltä tulee. Kivaa vaaleanounaista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Voisin vaikka vannoa että vaaleanpunainen oikeasti nuorentaa! Nämä suuret laukut ovat äärettömän käteviä, mahtuu mukaan se mitä tarvitsee ja välillä vaikka vähän ruokakauppaostoksia. Aurinkoista viikonloppua<3

   Poista
 3. Vaaleanpunainen on niin kaunis kevät väri!
  Sinulle varsinkin sopii hyvin ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Luulenpa että vaaleanpunainen säilyy komerossani hamaaseen harmaaseen vanhuuteen saakka. Piristää kummasti mieltäkin. Aurinkoista ja vähätuulista viikonloppua<3

   Poista
 4. Mikä todella kaunis laukku! Ihan mielettömän nätti ja ihanan kirkas väri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Tykkään itsekin, piristää mustien ja ruskeiden vakiolaukkujen rinnalla kummasti!

   Poista
 5. Pinkki teema kiinnostaa aina... Mulla taitaa olla tätä teemaa melkein liki joka viikko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on niin sua<3 Sulla taitaa vaan olla vähän vielä räväkämpiä pinkkejä kuin minun kaapissani. Pinkki on hyvä teema, pirteä ja onhan sillä muitakin merkityksiä. Tärkeitä kampanjoita nuo Rosa nauha kampanjat, joita onneksi aika usein on.

   Poista
 6. Mullakin on pinkki laukku ja laukkufriikki täällä toteaa, että rouvan laukku on upea <3 Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato räväkkä rouva aina välillä...:D Aurinkoista viikonloppua myös sinne<3<3

   Poista
 7. Mulla on tukkakin pinkki. Kertonee kaiken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kertoa kyllä persoonasta paljon<3 Ja positiivisella tavalla! Aurinkoista viikonloppua Taru<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)