sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sininen teemaviikko päivä 5 - Blue theme week day 5 
Farkkuhame ja sininen raitapusero, voiko olla yksinkertaisempaa yhdistelmää? Farkkuhan on nyt trendikästä ja minun vanhoista farkuista tekemäni farkkuhame pääsee siis taas tänä keväänä päälle. Tällä kertaa vielä nilkkureiden kanssa, sen verran viileä on tuo sää. Farkkutakithan ovat myös taas takaisin, mutta en sellaista enää omista, ne on kannettu kirpparille jo kauan aikaa sitten, joten on tyytyminen siihen mitä komerosta löytyy. 

Hametta on kiva pitää välillä, vaikka aina ajattelen että minun arvillani ja muilla kauneusvirheilläni paljain säärin kulkeminen on hieman arveluttavaa ja varmaan samaa miettii osa teistä. Voin lohduttaa että jos näillä koivilla voi pitää hametta niin kuka vaan voi pitää hametta. Mitä sillä on niin väliä jollei satu olemaan täydellinen? Hovikuvaaja sanoo arpiani taisteluarviksi ja ainakin niissä näkyy eletty elämä jollei muuta. Viime kesäinen polven eturistisideleikkaus lisäsi arpien määrää, mutta onneksi nekin alkavat jo haalistumaan. 

Jos joku suree omia nilkkojaan ja vaikkapa suonikohjujaan, niin nilkkureissa nekin jäävät suureksi osaksi piiloon. En tiedä kuinka moni teistä on huomannut, mutta minullahan on toinen nilkka paksumpi kuin toinen vanhan parantumattoman murtuman vuoksi ja lisäksi se murtuma siellä tekee muita tuhojaan ja mm aiheuttaa suonikohjuja. Se leikataan luultavasti joskus, sitten kun en enää pääse kävelmään, ennemmin sitä ei kannata leikata, koska vain osa noista isoista nilkkaleikkauksista onnistuu hyvin. Siihen asti mennään kuitenkin hameessa ja arvet vilkkuen. 

Leppoisaa sunnuntaita<3 


Day 5 with the blue theme. I have made this skirt out of my old jeans and have actually worn it a lot. Very simple outfit. Simply put it together with a light blue striped shirt and booties. With different shoes, shirt and accessories you can easily dress it up or down. I like the skirt because of its origin it has some character and its something that you dont see every day. I would love to have this in couple of shades so maybe I will turn some other pair of old jeans to skirt as well. 

Enjoy your Sunday<3


4 kommenttia:

 1. Jotain keväisempiä tai jopa kesäisiä vetimiä olen jo kaivanut esiin, mutta farkkuhameet ovat vielä jääneet käyttämättä. Pitääpä kokeilla joku päivä. Kivaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Farkkuhame on jotenkin ihanasti iätön ja ajaton. Kaiva ihmeessä esille ja päälle.

   Poista
 2. Yksinkertainen on usein käytännöllistä ja toimivaa :)

  Täydellisyys on vain ihmisten luomaa ja keinotekoista. Luonto on rehellisen epätäydellinen, eikä sitä pyytele anteeksi ja se tekee siitä täydellisen ja kauniin.

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja olisikin tylsää jos kaikki olisi vaan täydellistä. Luonto on siitä oiva esimerkki. Mikään ei ole sen kauniimpaa kuin luonto kaikissa vuodenajoissa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)