lauantai 16. toukokuuta 2015

Punainen teemaviikko päivä 5 ja lauantailinkki - Red theme week day 5 and saturday link...

Heippa taas kaikille!

Pitkä poissaolo johtui huushollissa riehuvasta flunssasta, toki tuo punaisen teemaviikon  viimeisen asun kuvat oli jo tarkoitus postata aikaisemmin, mutta kuinka ollakaan heti äitienpäivän jälkeen tässä huushollissa alkoi taas riehua flunssa. Ensi minä kaaduin kuumeessa sänkyyn ja heti perään hovikuvaaja. Aika sitkeä tauti tuntuu olevan kun vieläkään ei ole mikään ihan terve olo. Viikko meni siis kuumeessa, välillä sängyssä ja välillä etänä töitä tehden kunnon mukaan. Minä nostan tässä kohtaa syyttävän sormeni tuonne ylös ja syytän kaikesta tätä hyytävän kylmää kevättä! Miten voi olla yli toukokuun puolen välin jo ja aina vaan on turkasen kylmä! 

Kylmä oli sinäkin päivänä kun nämä asukuvat on otettu. Viininpunainen on sävy, joka minun mielestäni on parhaimmillaan valkoisen tai kuten tässä, sinisen kanssa. Viininpunainen puuvillaneule ja siniset farkut ovat yhdistelmä, jossa usein karkaan ovesta ulos. Tällä kertaa lainasin vähän hovikuvaajan takkia ja yksi lemppareistani, jättisuuri vaaleanpuna/musta leopardihuivi pääsi kaulaan. 


Jalassa muuten nuo Wonders:in ballerinat, joista lupasin kertoa lisää käyttökokemuksia kunhan olen niitä tarpeeksi käyttänyt. Ovat tämän kuun Stockmannin kanta-asiakastarjouksessakin näemmä samaiset kengät. Wondersit ovat tosi hyvät kävellä ja seisoskella pienen piilokorkonsa ansiosta, tykkään kovasti. Pientä miinusta tulee tuosta kovasta kärjestä, joka on kova sisältäkin ja voi siis herkimpien varpaita painaa, jollei ole ihan suorat varpaat. Vanha ballerinavertailu löytyy siis täältä.

Launtain linkkinä tällä kertaa Glamour-Zine, jonka väriyhdistelmistä erityisesti pidin itse. Varsinkin raikas sininen ja valkoinen yhdessä tekevät aina minuun vaikutuksen. 
 

Ihanan aurinkoista viikonloppua ja mukavia lukuhetkiä<3Hello all, its been a while since the last posting due to a stubborn flue that seems to be going around everywhere and now it hit me and hubby. I was hit with the flu last sunday evening and couple of days after hubby got it. So the only outfit pics for now are from the red theme week. Last day of red theme week I wore burgundy and blue together. Its a color combo I enjoy, very easy going and perfectly casual to my taste. I did however borrow the faux leather jacket from hubbys closet. With one of my favourite scarfs it was a perfect mix. I really cant believe that its middle of the May and we still have such a chilly weather around here. Summer, please come allready! 

Saturday link today is Glamour-Zine that I enjoyed a lot. I love Kristyn´s way to mix and match colors and materials. 

Enjoy reading and have a Sunny Weekend<3


6 kommenttia:

 1. ♥ihanan rento asu! Niin mahtavan kivat farkut!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos<3 Taidan olla asuiltani useinmiten jokseenkin rento...:)) Tarttuisipa se aina vielä mieleenkin! Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 3. Todella kivan malliset farkut ja luulenpa että omasta kaapista löytyy jollei sama, niin samanlainen neule. Toivottavasti vihdoin flunssa talttuisi, tämä talvi ollut pahin ikinä ja sinulla erityisen paha. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes<3 Meillä on sitten hyvä maku näiden vaatteiden suhteen...:)) Aurinkoista viikkoa sinne ihanainen Tiia<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)