sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pinkki teemaviikko päivä 4 - Pink theme week day 4...
Nyt seuraa tunnustus. Koko talven haikailin pastellinsävyisen takin perään, katselin vaaleansinisiä, valkoisia, vaaleanpunaisia, mutta oikea oikealla hinnalla ei vaan tullut vastaan ja tyydyin pitämään samoja viime vuotisia ja vanhempia talvitakkeja. Pastellinväriset takit jäivät kuitenkin takaraivoon niin että kun lopputalvesta bongasin H&M plus size sivuilla tämän hennon vaaleanpunaisen kevät/kesätakin, niin itsehillintä katosi täysin. Tosin, jos rehellisiä ollaan niin mikään vanhoista kevättakeistani ei ole juhla-/virkakelpoinen. Ne ovat joko pusakkamallisia tai muuten rennompia malliltaan. Näin ainakin perustelin tämän takin hankintaa itselleni (ja hovikuvaajalle)...:)) Toisin kuin useimmat hankintani tämä ei  kyllä ollut edes ostoslistalla.


Mutta tämä kaunokainenpa kelpaa edustustakiksikin. Sanokoot jotkut miespuoliset ihan rauhassa vaan että vaaleanpunainen on vanhenevan naisen epätoivoinen yritys näyttää nuorelta!

Malliltaan takki on selkeästi aikuisen naisen malli. Jopa tyylikäs sanoisin ja toimii tässä värissä erinomaisen hyvin. Voisi toimia myös valkoisena ja vaaleansinisenä, mutta esimerkiksi mustana en osaa tätä takkia nähdä. Mitä olette mieltä siellä ruudun toisella puolella, kelpaako tämä "paremmaksi" takiksi seuraaviksi vuosiksi? Malli on ainakin ajaton.

Takissa on muuten poikkeuksellisesti tiputetut olkapäät, luultavasti juurikin tuon plus size mitoituksen vuoksi ja tällaiselle leveäharteiselle se sopii hyvin, muuten voisi näyttää aika leveäharteiselta, mutta tuo leveys on tipautettu tuonne olkapäiden alle.

Aurinkoista sunnuntaita<3 


I have a confession to make. I spent half of the winter looking for a new coat in some pastel color, light blue, pale pink, even white. I couldnt find the right one with a right size, color and price tag. And then suddenly after the winter was almoust gone I notised this one in H&M plus size pages and just couldnt resist it! Not a winter coat I was looking for but a perfect coat for spring and chilly summer days if you have somewhere more "official" to go. What do you think? To me this coat says definately adult and is appropriate for many occasions. Even though its (ofcourse) pale pink. 

Enjoy your Sunday<3


4 kommenttia:

 1. Hih eikä mitä ja sitä paitsi mehän ollaan nuoria. ;) Minullakin vaaleanpunainen takki ja monen monta vaaleanpunaista paitulia, monikäyttöinen ja kaunis väri. Upeaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis takki... Minulla on pinkki ollut mukana elämässä aina ja varmaan aina tutlee olemaankin iästä riippumatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju<3 Ajattele siellä me istutaan sitten 9-kymppisenä vanhainkodissa ja vaaleanpunaiset farkut jalassa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)