lauantai 2. toukokuuta 2015

Sininen teemaviikko päivä 4 ja lauantailinkki - Blue theme week day 4 and saturday link...

Back to the 70´s teema vaaleansinisine tikkitakkeineen käy hyvin tähän koleaan lauantai päivään. Hovikuvaaja kysyi miksi kaivan talvitakin komerosta kun kaivoin sieltä tämän täälläkin jo nähdyn vaaleansinisen kevättikkitakkini. Miehelle selvästikään vaaleansininen väri ei huuda kevättä...:)) Tähän takkiin minulla on viha-rakkaussuhde. Toisaalta rakastan sitä ja tuota väriä, jota ei muuten juurikaan komerostani löydy ja toisaalta taas se päällä sujahdan takaisin 70-luvulle. Kaivettuani vielä nämä vanhat leveälahkeiset jo vähän suureksi käyneet farkut joissa puntit ovat tavallista bootcut leikkausta selkeästi leveämmät, oli 70-luvun fiilis valmis! 


Pakko sanoa että minä viihdyn tässä takissa. Sen sisällä ei koskaan tule kylmä ja minusta se on hauska. Olisi vaan pitänyt kaivaa se jo aikaisemmin komerosta. Muuten kun tuota linkkiä kurkkaa, niin ei se viime kevätkään koviin lämmin ollut! Se oli huhtikuun lopussa ja silloin oli vielä -6 asteen yöpakkaset! 

Lauantain linkkinä tällä kertaa  Wild One Forever, jota olen seuraillut jo jonkun aikaa toisella silmällä ja tuossa blogissa viehättää erityisesti se että kuvauskohteena on selkeästi yksi tai kaksi vaatetta/asustetta ja vaikka kuvia on paljon, saa helposti kuvan miltä jokin vaate näyttää monessa menossa ja kuvakulmassa.I admit. I find this old pale blue jacket a fun garment. It immediately takes me back to the 70´s and sometimes its a good thing to wear something fun. What do you think? This time I added old almous flared jeans with it and handbag with some feathers. Very 70´s, isnt it? 

Today´s link is lovely Wild One Forever with its amazing outfit pics. 
Enjoy reading and have a Great Weekend!

8 kommenttia:

 1. Kiva sininen teemaviikko sinulla menossa :) tuo jäänsininen takki on kauniin värinen , olen tainnut aiemminkin mainita. Olen huomannut, että omaan kaappiini on tänä keväänä hiipinyt sinisen sävyjä enemmänkin:) mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Sininen on hyvä väri siinä mielessä että se käy melkein kaiken kanssa eikä ole koskaan poissa muodista. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Voi kun kaunis sininen ja sopii hyvin sulle. Minusta teemaviikot on kivoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju<3 Tämä oli toistaiseksi helppo teemaviikko. Katsotaan miten punainen teemaviikko sujuu seuraavaksi!

   Poista
 3. Ihan mielettömän kauniin värinen takki! Ja tuo laukku, se se vasta on kuule kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 Molemmat ovat paikkansa komerossa ansainneet! Ensi keväänä myös.

   Poista
 4. Suloinen takki, ihana sävy siinä! Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)