sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vihreä teemaviikko päivä 4 - Green theme week day 4Lisää vihreää sitä aurinkoa ja lämmintä säätä täällä edelleen odotellessa. Alkaisi jo olemaan se aika vuodesta että voisi mielellään ottaa nämä tunikamalliset puserot käyttöön ja olkilaukun ja ihan ilman päällysvaatteita kiitos. Missä se kesä oikein viipyy?

pitsiraitoja tunikassa

Tässä asussa olin lähdössä viime sunnuntaina ovesta ulos, vaan kylmä tuuli muutti mieleni ja päädyin laittamaan neulepuseron! Jokohän sitä tänään pääsisi tässä tunikassa ja vihreissä housuissa ovesta ulos? On ihanaa kun luonto on jo vihreä, mutta oi kesä, tule jo! 

Harmittaako kolea sää siellä ruudun toisella puolella, vai jaksatteko vielä kärsivällisesti odottaa kesää?
Aurinkoista sunnuntaita<3 


Last sunday I was on my way out in this outfit, but in the chilly wind I changed my mind and changed into a woolen sweater. Woolen sweater in May! What is it with the summer? Please come allready! I want to wear these cotton tunics and other spring and summer clothes. I enjoy the combination of cream and dark forest green. This tunic is a treasure, it goes with all colors very well. Hopefully I can wear this combo today and not the darn sweater!

Sunday. Lets enjoy<3

8 kommenttia:

 1. Heippa pitkästä aikaa! Ihana tunika pitsiraitoineen.
  Totesin eilen saman, että kesä ei vielä ole, vaikka aurinko paistaakin. Olen kulkenut kävelykengissä, eiköhän olisi jo aika kevyempien kenkien. Jos aloittaisi siitä, kun ei taida ihan tunikaisillaan vielä ulos lähteä. Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei päässyt ihan pelkästään tunikassa lähtemään ovesta, mutta onneksi maanantaina oli jo lämmin! Aurinkoista viikkoa ja lämpimiä kelejä toivottelen täältä<3

   Poista
 2. Tunika on ihana! Ja harmittaa täälläkin tuo kolea sää - minä kun olen ainainen vilukissa, niin tuntuu etten tarkene missään vetimissä;)
  Aurinkoista helluntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä harmittaa täälläkin, enpäs muista tällaista kevättä ettei tähän mennessä edes yhtä lämmintä viikkoa vielä! Toivotaan että nyt lämpenee, pesin taas samat neuleet uudelleen jotka jo kerran kuvittelin laittavani kesäksi pois... Aurinkoista viikkoa<3

   Poista
 3. Kaunis tunika :-) Toivon ilmojen viimein lämpiävän niin ettei takkia enää tarvittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Jo joutaisi takit jättää narikkaan. Toivotaan että tällä viikolla jo... Aurinkoista viikkoa<3

   Poista
 4. Kaunis tunika!
  Olin viikonlopun saaressa ja siellä tuuli niin kovaa, että meinasi tukka päästä lähteä!
  Ihana aurinko paistaa juuri nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan kyllä tuota. Silloin harvoin kun täällä on mukamas ollut lämmin niin sitten puhkuu pohjoistuuli! Nyt toivotaan seesteistä ja aurinkoista tätä viikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)