torstai 20. helmikuuta 2014

Viikon preppy look...


Paidanhelma esillä vai piilossa? En osaa koskaan päättää. Välillä tuntuu että esillä on kiva ja välillä taas ei. Nimesin tämän asun preppy lookiksi, koska valkoisissa farkuissa helmikuun vesisateessa tuntui kieltämättä vähän ehkä oudolta. Oli taas pakko saada päälle edes jotain mieltä piristävää, tällä kertaa siis valkoiset farkut. Tuntuu että joka ilta on nuutuneena puoliunessa kun ei koskaan aurinko paista! Jonkinlaista kevätväsymystä selvästi ilmassa eikä tuo sää sitä ainakaan paranna. Aurinko on tainnut unohtaa meidät kokonaan... Onneksi on jo torstai, vielä viikon loppurutistus huomenna ja sitten viikonlopun ohjelmassa vain leppoisaa kyläilyä valmiiseen ruokapöytään ja paljon liikuntaa ja lepoa! Mitä viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on?


Blue and white. That was the plan to cheer up this week a little. I cant even remember when the sun was shining here last! Im feeling a bit spring fatigue. Feels like every night after work Im just half awake. Im waiting for the weekend and our plans to have a nice lunch at friends house and lots of naps and many nice walks outside with the dogs.What nice plans you have for the weekend?

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti esillä! Voi, miten keväisiä värejä, mullakin mun valkoiset farkut kevättä odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Vähän tuntui ehkä liiankin jo keväisiltä, mutta valkoiset farkut piristää asua ja päivää kummasti.

   Poista
 2. Esillä , esillä , näyttää paremmalta :) Toivottavasti aurinko näyttäytyy viikonloppuna edes hiukan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Esillä se on siis tästä lähtien...:) Voi että kaipaan sitä aurinkoa! Täällä sataa lunta...

   Poista
 3. Ihania keväisiä värejä kokonaisuudessa! Upea! Tykkään valtavasti tästä, vitsit kun ei niitä valkoisia farkkuja ole kun edelliset prakasivat. Onneksi voi ihailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Mulla on taas päinvastoin, viime kesänä ei ollut valkoisia farkkuja kun nämä eivät mahtuneet päälle, nyt siis on otettava kaikki ilo irti näistä! P.S. kyllä valkoiset farkut saa ostaa ostolakossakin, ne kuuluvat viimeistäänkin kesään...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)