perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää Ystävänpäivää - Happy Valentine´s Day


Hyvää Ystävänpäivää!
"- Hyvästi, kettu sanoi. Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.
- Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä, pikku prinssi toisti paremmin muistaakseen.
- Aika, jonka olet tuhlannut ruusullesi, tekee siitä niin tärkeän sinulle.
- Aika, jonka olen tuhlannut ruusulleni… pikku prinssi toisti paremmin muistaakseen.
- Ihmiset ovat unohtaneet tämän totuuden, sanoi kettu. Mutta älä sinä unohda sitä. Sinun on vastattava aina siitä, mitä olet kesyttänyt. Olet vastuussa ruusustasi…
- Olen vastuussa ruusustani… pikku prinssi toisti paremmin muistaakseen."

Antoine de Saint-Exupéry – Pikku prinssi

Pikku prinssi kuuluu niihin kirjoihin joihin voi palata kerta toisensa jälkeen ja nähdä aina uusia asioita. Se on kirja joka antaa paljon miettimisen aihetta, niin ystävyydestä kuin monesta muustakin asiasta. 

Minulla on tänään vapaapäivä, joten täällä nautitaan kiireettömästä Ystävänpäivän aamusta. Tämä vapaapäivä tuli tarpeeseen, tosin eilen illalla työpäivä hieman venyi sen vuoksi. Koko viikko on ollut jotenkin omituisen kiireinen ja touhua täynnä. Välillä pitää vetää hieman happea. Aurinkoa kaipaan vieläkin, sää on ollut päivästä toiseen yhtä pilvinen. Meillä töissä joku oli keksinyt piristää viikkoa pukeutumisella ja oli julistanut keskiviikon bling-bling päiväksi! Minullakin oli kiiltävä neuletakki, kun muuta bling blingiä ei tullut aamukiiressä mieleen...:) 

Happy Valentine´s Day! 

Valentine´s Day isnt as big and festive in Finland as it is on some other countries, here it is mostly like a "Friendship Day", a day to remember your friends and celebrate friendship. The romantic version of the day is slowly implementing itself to Finland too. I have a day off today, so today is all about relaxing and enjoying slow breakfest and the company of the family and maybe going to visit some friends in the evening. There might even be something romantic later today. Todays outfit is actually from Wednesday when we had a bling bling day at work. Everyone wore something with a little bling in it. I had my bling bling cardican.


8 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää ja nauti vapaapäivästäsi :-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos imlacking, Hyvää ystävänpäivää myös sinne! Tiedätkö että Piglet on minun kaikkien aikojen suosikkihahmojani...:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka, samoin sinulle Hyvää Ystävänpäivää!

   Poista
 4. Hyvää ystävänpäivää sinulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)