lauantai 1. helmikuuta 2014

Neule kyynerpääpaikolla ja lauantain linkki...Jaahas, taas selittelen miksi ihmeessä uusi neule. Täytin tässä tammikuussa (taas) vuosia ja monen vuoden ajan äidilläni on ollut jo tapana antaa syntymäpäivälahjaksi x määrä rahaa ja käskeä (kyllä, todellakin käskeä!) tuhlaamaan se itseeni. No sehän ei ollut kovin vaikeaa kun kaapista puuttui mm. hankintalistalla oleva lämmin beige neule. Muutama aika klassinen villasekoiteneule löysi siis alesta tiensä vaatekaappiini syntymäpäivälahjaksi. Ja rahojen tuhlaaminen itseensä oli siis todistettavissa myös äidille...:D 

Tässä neuleessa on hauskat kyynerpääpaikat ja pidempi takaosa (ihanaa kun neule lämmittää alaselkää), väriltään se on tuollainen lämmin beige ja kaikkia värineuvoja uhmatenkin yhdistin sen tällä kertaa vihreisiin sammareihin ja noihin suuresti rakastamiini punaisiin kenkiin. Varsinainen colorsplash siis tälle viikolle!

Launtain linkkinä on tällä kertaa kaksi linkkiä, toinen on http://getyourprettyon.com/ :n Alison jonka blogi on ehkä hieman sekava ja siellä on vähän sitä sun tätä, mutta myös ihania aikuiselle naiselle sopivia pukeutumisvinkkejä. Minä kiinnitin huomion tänään heti etusivulta hyppäävään aivan ihanaan viininpunaiseen bleiseriin, sellainen on haavelistalla ollut jo jonkin aikaa. Olisi nimittäin ihana vaihtoehto mustalle bleiserille. Toinen linkki on http://www.alittledashofdarling.com/, jossa voi sitten ihalla Caitlinin räväkkää värimaailmaa, kauniita kuvia ja joskus vähän klassisempiakin yhdistelmiä. Täytyy nostaa hattua rohkealle värien käytölle! 

Mukavaa viikonloppua!

New casual sweater from last week that I actually purchased because I had a birthday a while ago and my mom requires always to give me some money for me to spent on me... Well I did just that and purchased a couple classic wool blend sweaters. Above you´ll find couple of saturday links to read during the weekend! Have a great weekend!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kaulakoru on muutaman vuoden vanhan aleostos Henkkamaukalta, mutta moneen menoon käyttökelpoinen!

   Poista
 2. ♥tykkään kyynärpaikoista! Kaunis asukokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Kivan rento pusero tuo kaulakoru sopii hyvin ! Kiitos noista linkkivinkeistä , mukava kurkkia uusia blogeja , joihin ei ole itse vielä törmännyt . Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Noissa blogeissa on vaan se vaara että niitä unohtuu joskus pitkäksikin aikaa selailemaan...:)

   Poista
 4. Kaunis, klassinen paita - ja kiva pituus! Ja kiitos linkeistä - käydäs kurkkaamassa ne.
  Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Lady<3 Viikonloppu taisi jo viuhahtaa, mutta mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 5. Kiva kokonaisuus, ihastuin tuohon kaulakoruun. Se on kovin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin korusta, se on sopivan hillitty vaikka onkin suuri koru. Se oli hyvä ostos aikanaan.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)