keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Päivän asu ja ajatuksia kevättakeista...


Nyt se aurinko vihdoin näyttäytyi täälläkin. Kuvanlaadusta saa tälläkin kertaa syyttää allekirjoittanutta joka vaati saada olla vastavalossa. No kuvauksen kannalta tietenkin turhan haastavaa, mutta ainakin se aurinko tuli jotenkin kuvaan mukaan. Ja otsallakin keikkuvat aurinkolasit. Pitäisi varmaan harkita niidenkin päivittämistä, ne eivät oikein vastaa nykyistä muotia. Tosin en kyllä osaa kuvitella itseäni missään Ray Banin aviator aurinkolaseissa, vaikka jossain laatikon kätköissä sellaiset 25 vuotta vanhat vintage lasit löytyvätkin. Elävä esimerkki siitä että muoti kiertää ja kun jotain säästää niin viimeistään 20 vuoden päästä ne ovat taas muodissa...:) 
Katselin tuossa hieman sillä silmällä kevään takkimuotiakin ja totesin että aika lailla kaikki on in. Parkatakit edelleen kovassa huudossa, biker malliset nahkatakit ja vielä tänä keväänäkin kevyt untsikat. Vähän pidemmät trenssit ovat myöskin maailmalla taas muotia keväällä. Saa nähdä saadaanko tuo muoti Suomeenkin, minulla olisi vanha sellainenkin kaapin perukoilla.

kuvat EllosKokosin tuohon pienen kollaasin Elloksen takki valikoimista ( takkeja ) ja hillityistä sävyistä jotka voisin huolia omaankin vaatekaappiini. Tosin en ole kevättakin tarpeessa tällä hetkellä, niitä löytyy komerosta aivan riittävästi. Mieluiten ottaisin ehkä tuollaisen kevytuntsikan pinkkinä vapaa-ajan piristykseksi.
kuva Ellos


Todays outfit pic is a bit blurry because I wanted to have the sun in there since it was shining for the first time in a long long time! 
Today I was thinking about the upcoming spring and what kind of coats/jackets are in just now and I came to the conclusion that almoust everything is in. Down jackets, parka coats, biker jackets and trench coats even. So no matter what you wear outside its almoust certainly in! I would like to have that pink Down jacket above but the truth to be told I really dont need any new jackets or coats for the spring. What a pitty!

8 kommenttia:

 1. Pinkki kevyttoppis näyttää hyvälle. Tykkään kyllä noista parka-takeistakin :-)

  VastaaPoista
 2. Eikö näytäkin! Pinkki olisi kivan tyttömäinen piristysruiske...:)

  VastaaPoista
 3. Aurinkolasit minäkin varasin tänään mukaan- tosin niitä ei sitten tarvittukaan :) Kevääksi on varattuna taivaansininen untsikka , ihana on vaaleanpunainenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, vaaleansininen kuulostaa hyvältä! Trendikäs kai yhdistää mustaan ja harmaaseen sekä konjakkiin.

   Poista
 4. Parka- ja bikertakit ovat minun mieleeni. Toppikset tekee jo mieli heittää narikkaan;) Ja aurinkolasit on meikäläinen korvannut tummuvilla silmälaseilla - laiska lady kun ei koko ajan viitsi olla laseja vaihtamassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bikertakkia täälläkin tekisi mieli, mutta en tiedä tulisinko käyttäneeksi? Vanhemmiten sitä on alkanut rakastaa takkeja jotka lämmittävät takapuoltakin...:D Tummuvat lasit voisivat olla aika kätevät. Tummuvatko ne sisälläkin valoisassa vai rajoittuuko se vain auringonpaisteeseen?

   Poista
 5. Kauniita takkeja, ennen kaikkea miellyin tuohon asukuvaan. Ei se mitään vaikka se aurinko on kuvassa, se tekee kuvasta todella kauniin. Aurinkolasit ovat kyllä tarpeeseen jossain vaiheessa taas, pitäisi kaivaa ne jostain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Ei niitä aurinkolaseja tarvittukaan vielä kuin tuona yhtenä päivänä, mutta parempi sekin kun ei ollenkaan! Eiköhän niidenkin aika taas tule kun jaksaa vähän vielä odottaa.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)