lauantai 15. helmikuuta 2014

Lisää raitaa ja lauantain linkki...Lupasin että uutta raidallista neulepuseroa nähdään varmaankin farkkujen kanssa seuraavaksi. Tässäpä tämä. Aika samantyyppinen kombo kuin hameenkin kanssa. Tumma, jota raita raikastaa. 
Harmaaseen villakangastakkiinkin olen tykästynyt ja parikymmentä vuotta vanhasta toppatakista pelastettu huppukarva piristää harmautta kivasti. Harmaa on kyllä hyvä valinta tähän koiraperheeseen. Varmasti koirankarvoja roikutan mukana, mutta tästä takista ne eivät näy! Paljon parempi vaihtoehto kun kulkea mustassa takissa karvanpoistaja taskussa ja tuskailla epäsiisteyttä ja koiran/kissankarvojen määrää! 

Lauantain linkkeinä tällä kertaa see (anna) jane. jolla myös on kaunis harmaa takki ja toisena linkkinä Try It On Me Mukavia viikonloppua ja lukuhetkiä!

Like I promised before, the new striped sweater appears again as todays outfit. This time together with black skinny jeans. A dark outfit that the stripes brighten a bit. Im currently also in love with my grey jacket that is perfect for me since all the dog and cat hair I carry with me dont show! I did a little DIY a while ago and added fur to the hood from an old jacket that was worn out allready. Above you will find the saturday links for weekend reeding. Have a good weekend!

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva kokonaisuus! Kyllä ne raidat vaan kivasti piristää kokonaisuutta kuin kokonaisuutta!

  VastaaPoista
 2. Kesällä enemmän hametta;)?

  VastaaPoista
 3. Näin se on, vaatteet on valittava koiran värin mukaan. Siksipä minäkin mustissani...;) Kiitos linkistä, käyn tutustumassa (vaikka entisenkin listan läpikäyminen on aina jälkijunassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua onnellista jos teillä kulkee mukana vain mustaa karvaa! Täällä sitä on kaikissa mahdollisissa väreissä, valkoisen kanssa sama juttu kuin mustankin, aina on vaatteissa näkyviä karvoja! Vaan minkäs teet, eläimet on elämäntapa, ilman niitä en osaisi, enkä edes haluaisi osata olla...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)