lauantai 22. helmikuuta 2014

Mun juttu...Viikko on lopussaan. Onneksi! Kirjoittelen tätä juttua teille perjantaina illan päätteeksi (laitan sen ajastettuna lauantai aamun lukemisiksi) ja piiiitkän viikon jälkeen ajatukset ovat hiukan hajallaan. Viikonlopun ruokakauppareissukin jäi perjantai-iltaan ja piti vielä odottaa että hovikuvaaja (ja kuski) saa Suomi-Ruotsi jääkiekkomatsinsa loppuun katsottua... Minä ajan viikolla jo niin paljon etten vapaa-aikana aja metriäkään jossei ole pakko tai alla ole joku mielenkiintoinen ajopeli. Mieluummin istun vieressä relaan ja katselen maisemia. Peruslaiska siis...:) Kun on aamulla ennen kuutta lähtenyt töihin ja pääsee ruokakauppareissuineen kotiin vasta puoli kahdeksan jälkeen, alkaa takki olla aika tyhjä. Huomenna varaan itselleni jättisuuren mukillisen cappuccinoa ja ison laskiaispullan aamupalan päätteeksi ja lueskelen rauhassa blogeja, sitten ystävien kanssa valmiiseen ruokapöytään... Voi ihanuus!


Ai niin tuo "Mun juttu". Se viittaa tietysti päivän asuun. Kaikki jotka vähänkään tuntevat minua, tietävät että vuosien varrella yksi asia ei ole muuttunut. Se on rakkaus marjapuuron punaiseen, se on NIIN MUN JUTTU! Tätä neuletta yritin kaapissa säästellä kevättä ja kesää varten, mutta arvaatkaa maltoinko? Ai että tykkään tuosta väristä! Äitini (87v) kiekaisee joka kerran nähdessää jotain tämän väristä minun päälläni: "Taasko sulla on tota samaa kamalaa vanhan marjapuuron väristä?" Luulen että moni muukin huokaa että taas... Vanha marjapuuron punainen neuleeni hajosi pari vuotta sitten totaalisesti ja kesti kauan ennenkuin löysin tämän oikeanvärisen tilalle. Syy se on tämäkin olla onnellinen. Toinen "mun juttu" on nämä roheat viime talvena hankitut talvinilkkurit, joihin olen totaalisen tykästynyt. Hovikujaaja nöyrästi kumarteli ottamassa niistäkin kuvia. Koko asu oli ihan "mun juttu" nahkakorua myöten. 

Jaarittelut sikseen, tässä ovat lauantain linkit. Floridasta olevan Shannonin Upbeat Soles blogissa voi käydä haaveilemassa kesästä ja toinen on enemmänkin elämäntapa blogi Plane Pretty . Mukavia lukuhetkiä!


This is really MY THING, this color I mean. I just love this color and I used to have a same colored knit that I  literally wore out. Im not sure what you would call this color in english? Maybe rose or old rose? I had this sweater in my closet for the coming spring and summer but I just couldnt let it just sit there. I had to wear it a little...:) Everyone that knows me know that Im crazy about this color and my mom just hates it...:D Every time she sees this color she gets started...:) I also love these booties from the last winter. Above you find the links for this Saturday, enjoy the read! Im going to start my morning tomorrow after a long week
 with a large cappuccino and some sweet bun and catching up my blog readings. Have a Great weekend!

12 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus. Tuo marjapuuron värinen kyllä sopii sulle valtavan hyvin!
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. ♥ kaunis kokonaisuus minustakin! Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Rentouttavaa viikonlopun jatkoa myös sinne!

   Poista
 3. Tuo marjapuuronväri sopii sinulle ja kuitenkin maltillinen, ei räikeä eikä 'vauvamainen'. Nautihan valmiista ruokapöydästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Uh..puh, nyt on juhlaruuat syöty ja loppuviikonloppu sulatellaan...:)

   Poista
 4. Kivasti sopii tuo väri sulle ja valkoinen paita raikastaa asun.

  VastaaPoista
 5. Upea väri. Tämä kyllä sopii sulle NIIN täysillä. Mä vähän jopa häkellyin (siis positiivisesti), että sulla näkyi näin värikästä. Rannekoru sopii täydellisti asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju! Älä vielä häkelly, kesäksi on luvassa myös pinkkiä...:D Sanoinhan että vielä repäisen ja otan mallia sinusta...:)

   Poista
 6. Sun juttu sopii sulle niin hyvin! Valkoisen kanssa kivan raikas (onko se sitten marjapuuro maidolla ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti PauMau, taitaa olla marjapuuro maidolla...:) Keväämmällä taidan yhdistää ihan valkoisiin farkkuihin.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)