sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Katse menneessä ja tulevassa - Looking at the past and the future...










Joskus on hyvä pysähtyä elämän muutosten eteen ja miettiä pitääkö kenties kääntää elämän kelkkaa hieman toiseen suuntaan tai muuten tarkistaa käsityksiään siitä mikä on oikeasti tärkeää ja mikä ei.


Olen pitänyt ihan täyttä sometaukoa tässä jonkun aikaa.
50-vuotispäivä tuli ja meni, sitä ei juhlittu sen kummemmin, mitä nyt töissä pakolliset kuviot. Ei ole ikäkriisi, mutta syntymäpäiväkriisi meinasi olla kun ei perheen/suvun elämäntilanteen vuoksi päästykään reissuun kuten oli suunniteltu. Kaikenmoista vähemmän positiivista on meneillään perheessä ja suvussa.

Onneksi on tullut nuorena mentyä ja käytyä. On skimbattu Matterhornin rinteitä ja istuttu Calabrian rantahiekalla ja Gallipolin (Italia) kalasatamassa syömässä merisiiliä... Koluttu Kreikan vuoristoja ja syöty Brysselin parhaissa ravintoloissa. Ratsastettu Texasissa lännen tapaan ja käyty kuuntelemassa Lontoossa musikaaleja ja Princen konsertti Wembleyllä.

Lisäksi olen saanut viimeaikoina henkilökohtaista rumaa palautetta blogin pitämisestä ja se on tuntunut pahalta. Mietin jo tuossa kokonaan lopettamista, mutta ehkä ilkeiden sanojen vuoksi en kuitenkaan lopeta. Motivaatiota se on kieltämättä syönyt.

Asukuviakaan ei ole tullut nyt napsittua joten ajattelin hetkeksi kääntää katseen menneeseen vuoteen ja listata sieltä lemppariasut ennen katseen kääntämistä meneillään olevaan talveen. 








Tosi paljon olen kirjoitellut kaikkea muutakin mutta löytyihän sieltä niitä lemppariasuja ja vähän inspistä itsellekin tulevaan kylmään kauteen. Esim tuo punainen neuletakki on niin lämmin että sitä voi pitää vain kaikkein kylmimpään aikaan eli nyt. 

Tuossa niitä lemppareita, on talvea, kesää, syksyä. Osa oli itseltäkin päässyt unohtumaan. Lähden kaivelemaan komeroita.

Kirpakkaa pakkasiltaa ihanaiset <3




Lets have a look at my favourite combos last year. Maybe its a good reminder what to wear this year. Some outfits are timeless. 

Enjoy your evening

8 kommenttia:

  1. Se että joillain on negatiivista sanottavaa blogista hämmentää joka kerta. Se antaa toisille energiaa ja iloa, eikä kenenkään ole pakko sitä lukea. Joten luulisi että jokainen saa blogia pitää. Ihana että et lopeta vaan jaksat silti päivittää tänne ❤️

    Minä tykkään näitä sun asuja käydä katsomassa ja lukemassa kuulumisia. Nämäkin saivat katselemaan omaa kaappia uudemman kerran josko sieltä saisi kivaa uutta yhdistelmää.

    Onneksi olkoon pyöreistä myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu ja kiitos tsempistä myös. Joskus vaan ei ymmärretä että tämä on vain yksi osa meidän elämästä. Loppu on sitä arkea ja ihan normielämää. Ihanaa kun on omat vakkarilukijat<3

      Poista
  2. Sinäkin, en kestä mikä ihmisiä vaivaa. Sinulla on niin kiva blogi ja kivoja asujuttuja, kuka keksii tännekin tulla ilkeilemään. Ehkä sama tapaus, joka käy itsellänikin, käy listaa läpi keitä haukkua. Ei anneta näille tyypeille pikkurilliäkään eli ei lannistuta. Itse saan jopa tarmoa heistä, siinähän pajatatte, en piittaa. :)

    Zemppiä ja hitsi edelleen on himo tuollaiseen keltaiseen, tuossa yhdessä kuvassa tuollainen okrankeltainen neulepaituli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Pyöreät meni ihmetellessä ja aika arkisissa merkeissä. Niin kuin tuossa aiemminkin vastasin niin luulen että joillakin on kuvitelma siitä että mun arjessa ei muuta olekaan kuin vaatteet ja blogi, ei se ihan niin mene. Kyllä arki on arkea ja eikä aina ihan helppoakaan. Keltainen neule oli mullakin tuossa mielessä, se tulee käyttöön taas kunhan tuo pakkanen hiukan hellittää. Oli kuuli tyylikkyys kaukana tänään kun menin töihin toppahousut jalassa. Aamulla -32 astetta...

      Poista
  3. Kivat vaatteet ja sopivat Sinulle oikein hyvin. Poseeraat aina iloisesti, eikä ole moittimista muutenkaan, Kopsakka, kaunis nainen. Ilkeilijöitä ja harmin aiheuttajia riittää kyllä joka lähtöön, pahamielihän niistä tulee, ei sille mitään voi, älä kuitenkaan anna sen vaikuttaa blogisi pitämiseen, innostus tulee siitä, että jatkaa sitä mistä itse tykkää. Pahojen sanojen takana on monesti huonosti voiva ihminen. Tsemppiä ja valoisaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irja, lämmittää mieltä kun saa positiivista tsemppausta! Kaipa se on otettava niin että jokainen meistä sen pahan olonsa jonnekin purkaa ja nyt se osui vaan oman blogin kohdalle. Aika vähällähän olen tässä vuosien varrella päässyt... Aurinkoista ja kirpakkaa alkanutta vuotta myös sinulle<3

      Poista
  4. Kiva, että olet taas täällä etkä anna ilkeilijöiden lannistaa! Jotain on ihmisen elämässä ja mielessä pahasti pielessä, jos täytyy tulla blogeihin ilkeilemään.
    Itsekin olen aika hiljainen ollut täällä johtuen työkiireistä - ja siitä, että on tämä elämäkin elettävänä;) Mutta aina minä välillä vilkuilen pukeutumisvinkkejä ja sinun blogistasi useinkin, sillä tykkään siitä, että täältä löydän vaatteita, joita minullakin on mahdollisuus hankkia. Kiitos näistäkin kuvista - taitaa olla uusien villatakkien osto edessä;)
    Ihania talvipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Lady<3 Täällä on mentykin melkein koko tammikuu villatakeissa ja häpeän tunnustaa että myöskin lämpimyyden vuoksi liki päivittäin myös Uggeissa, sen tyylikkäämpiä jalkineitakaan en ole paljon jalkaani vetänyt. Kiva kun olet saanut täältäkin vähän inspistä ja ihania kirpakoita talvipäiviä myös sinne<3 On ennenkuulumattoman kaunis ja luminen tammikuu!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)