lauantai 8. helmikuuta 2014

Mustaa ja harmaata sekä lauantain linkki...








Olen rakastunut tähän yksinkertaiseen mustaan puuvillaneuleeseen, joten se oli taas viikolla osana asua. Tällä kertaa harmaan hameen kanssa. Mustasta väristä huolimatta neuleessa on jotain ihmeellistä viehätystä. Patenttineule on minusta kivaa ja samoin nuo hauskat vetoketjut molemmilla sivuilla. Pidempi takaosakin viehättää tuossa neuleessa. Musta väri ei edelleenkään tästä hyvin mustavoittoisesta työasusta huolimatta ole minun lempivärini, mutta nyt olen pikkuhiljaa avannut silmäni mustan mahdollisuuksille ja sille että mustaakin löytyy eri sävyjä.Jumiutuneen niskan vuoksi neuleen alla oli siis musta poolo lisälämpöä tuomassa.

Hameen kanssa oli pakko kaivaa kaapista viime talvesta vanha tuttu vähän pidempi untuvatakki. Paksut sukkikset ja saappaat ja vallan mainiosti tarkeni tällä viikolla hameessakin. Oli myöskin aika luksusta se että iltapäivisin tarkeni ja pystyi valon puolesta ottamaan jo ulkokuviakin! Aika erikoinen on ollut tämän talven sää, se on pakko sanoa. Koskaan ei oikein voi luottaa sääennusteeseen, eikä oikein tiedä millä vaatetuksella sitä seuraavana aamuna tarkenee. Perjantaiaamu oli täällä aika mielenkiintoinen sillä pakkasta oli reilut -9 astetta ja tuli tihkusadetta. Ei mun lemppariajokeli ollenkaan. Onneksi on viikonloppu, nautitaan vaikka sataisi mummoja! 
Launtain linkit ovat Damsel in Dior
Hauskoja lukuhetkiä! 


Lisäys: ALEVINKKI! Elloksella on alennetuista punaisista hinnoista 9.2. saakka extra-alennus -40% kalleimmasta aletuotteesta koodilla 295503.  V-aukkoisia kashmirneuleita oli puoleen hintaan tarjouksessa (ei kaikkia värejä) ja yhdestä saa vielä extra -40% eli hinnaksi jää 26,70eur + postikulut. Tässä linkki neuleisiiin http://www.ellos.fi/ellos-e-basics/neulepusero/347426?N=1z141poZ1z141seZ1z13yivZ1z141o7&rcnt=100&Ns=RankValue5|1&Nao=28
 

Im in love with this simple black sweater. I have no idea why since black usually isnt my favourite color. Maybe because I like the zippers on the sides and the longer back of the sweater. Its also very versatile, it goes with jeans as well as with a skirt. This time I combined it with my grey skirt and black boots. The polo under it made my jammed neck just warm enough to sit whole day  at the office. The weather has been strange here lately, you never know what you are facing the next morning and the wheather forecasts seem to get it wrong all the time. Yesterday morning it was -9 degrees celsius and it rained! Driving in that weather really isnt my favourite at all! At last the weekend is here, enjoy it! 
Links to fun weekend reading you will find above.

11 kommenttia:

  1. Todella kiva asu! Niin kuin itsekin sanoit, niin varsinkin tuo neule näyttää hyvälle!
    Kivasti hame ja huivi stemmaavat yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti<3 Neuleesta on tullut yksi lemppareista, toivottavasti laatu kestää pitkään.

      Poista
  2. Kaunis asukokonaisuus, siinä jokainen osa sopivat hyvin yhteen. Tuo hame on vallan hurmaava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia<3 Hameessa on yksi pieni vika... laihtumisen myötä se on käynyt aika suureksi, pitäisi vähän ottaa sisään, mutta ainakin vielä pysyy päällä ilmankin...:D

      Poista
  3. Oikein kiva asu. Musta puuvillaribbineule ja vetoketjuja, ihan sama ovatko ne sivuissa edessä vai takana ;), on aina oikea valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Tykkään neuleesta superpaljon, toivottavasti se kestää isältä pojalle...:) Ja mielellään haalistumatta!

      Poista
  4. Ihana asu. Kaunis koru on yhdistetty asuusi. Kaunis on myös hameesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Korukin on yksi lemppareista, joka usein kulkee asuissa mukana.

      Poista
  5. ♥ kaunis kokonaisuus: kaikki natsaa!

    VastaaPoista
  6. Upea kokonaisuus ja kyllä hametta voi käyttää myös talvella.
    Hyvähyvä:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)