torstai 30. tammikuuta 2014

Ruudullinen kaulaliina...
Joskus ihminen tulee iloiseksi pienistä asioista kuten aikoja sitten tilaamansa kaulaliinan saapumisesta...:) Olin ihan täysin unohtanut tämän kaulaliinan, koska tilasin sen jo syksyllä, eikä sitä ollutkaan varastossa ja se jäi jälkitoimitukseen. Oli siis iloinen yllä tys kun se saapui. Kuvio muistuttaa kovasti tartan kangasta nimeltään Hay of Steward, mutta ei tietenkään ole se. Tykkään kaulaliinan raikkaasta väristä ja siitä miten se sopii hyvin kaikkeen. Kiire viikko alkaa olla jo lopuillaan, huominen rutistus vielä ja sitten on viikonloppu! Mukavaa perjantaita!


Sometimes small things makes us happy, like this scarf that I had forgotten all about. I did order it months ago but they didnt have it on stock so it just came in. I like the brighter colors of it and it matches almoust with everything. Its been a really busy week tgif tomorrow! Im really looking forward relaxing with the family next weekend! Have a good friday everyone!

6 kommenttia:

 1. Kauniin raikas väritys onkin kaulaliinassasi - ja kuten sanoitkin, sopii monenväristen vaatteiden kanssa.
  Oikein hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Hyvää viikonloppua myös sinne! Täällä on suunnitelmissä monet päiväunet kissojen kera viikonloppuna...:)

   Poista
 2. Kaunis kaulaliina ja kaunis asukokonaisuus! Tykkään!
  Hyvää perjantaita :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen ja varmasti myös mukavan tuntuinen kaulalla.

  Ja hei, suorat hiukset :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! heh, hiuksista täytyy tunnustaa että ovat vielä kampaajan jäljiltä tässä kuvassa, minä en onnistu saamaan niistä ihan näin suoria vaikka kuinka yritän...:D Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)