sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Harmaa duffeli ja uusia blogeja maailmalta...

Mietin pitkään ja hartaasti pyydänkö tätä duffelitakkia joulupukilta vai en, koska olin jo bongannut lähes samanlaisen muutamastakin suomalaisesta blogista ja kuten moni muukin, haluaisin elää kuvitelmassa että olen individualisti enkä lammas! Taitaa olla kuvitelmaa tuo individualismin tavoittelu, koska kaikki asut ja vaatteet on jo kerran keksitty ja joku on jo niitä päällään pitänyt...:D 

Heitin kuitenkin harhakuvitelmat individualismista roskikseen koska tarvitsin "siistin" takin, joka ei ole tummansininen eikä musta. Ja miksi ei? No, siksi että mustassa ja tummansinisessä takissa en pääse ovesta ulos ilman että koirankarvoja näkyy joka paikassa ja sama koskee tietysti autoa jossa koirat myös matkustavat. Jos kuvittelen että olen saanut koirankarvat harjattua pois ulko-ovelle päästyäni, niin autosta ne viimein kantautuvat takaisin matkaan! Tämä samainen duffeli on kummitellut Elloksen listoilla ainakin jo 2 vuotta ja olen sitä katsellut jo pitään, mutta oli nyt sopivassa alessa, joten oli sopiva aika pyytää sitä joulupukilta. Kun valoa saadaan lisää, toivottavasti saan takista myös vähän parempia kuvia teille. 

Pitkän viikonlopun ratoksi olen selaillut erilaisia ulkolaisia blogeja, koska niissä usein on mielenkiintoista värien käyttöä ja materiaalien yhdistelyä. Olen yrittänyt miettiä mitkä värit ja millaiset tyylit/mittasuhteet pukisivat ja viehättäisivät. Lukeminen on käynyt välillä ihan työstäkin, toiset blogit sisältävät aivan liian paljon tietoa, ei todellakaan ole liioiteltua kun sanotaan että amerikkalaiset ovat maailman avoimimpia ihmisiä. Näistä blogilukemisistani on saldoa kertynyt tuonne sivupalkkiin otsikon "Inspiraatiota englanniksi" alle. Ihmisistä todella oppii paljon lukemalla ja katselemalla kuvia. Olen oppinut mm. 

- puhdas valkoinen ja kaikki harmaan sävyt eivät sovi syksyihmisille
- maailmalla käytetään paljon enemmän vaaleita neutraaleja sävyjä kuin meillä
- intensiivisiä värejä käytetään enemmän varsinkin rapakon takana
- on ihan normaalia tehdä samassa kirjoituksessa blogin lukijoille shopping listaa ja lainata raamattua (olkaa kiitollisia etten tee teille shoppauslistoa, voisitte saada raamattutunnin samalla...:D )
- myös mormonit bloggaavat muodista
- kaikki mahdollinen näyttää hyvältä päälläsi, jos olet miinus 30-vuotias ja laiha
- ammattikuvaaja on bloggarin paras kaveri
- olen kärsimätön ihminen, enkä jaksa odottaa suurien kuvien aukeamista
- muotiblogi voi sisältää joko pelkkää muotia tai ihmisen koko elämäntarinan tyyliin vauvasta vaariin... 
- olen eittämättä farkku-, huivi- ja neuleihminen, sillä kaikki blogit, jotka sisältävät paljon farkut+neule+kaunis huivi yhdistelmiä saavat huomattavasti enemmän katseluaikaa kuin muut
- kuten amerikkalainen sanonta näkyy kuuluvan " there is not a such thing as too much arm candy" eli rannekoruja ei voi koskaan olla liikaa, vai voiko?

Jos teillä on kärsivällisyyttä odotella kuvien aukeamista, niin kauneimmat muoti- ja yksityiskohtakuvat löysin happilygrey nimisestä blogista. Sivun luotettavuudesta en mene takuuseen, mutta valokuvat olivat kauniita.  Muita suosikkeja olivat http://www.withlovefromkat.com/, http://www.brooklynblonde.com/
http://www.kendieveryday.com/ ja http://abreefashion.blogspot.fi/

Hauskoja lukuhetkiä!


I was very uncertain if I should ask for this duffel coat from the Santa or not because I had seen a similar coat allready in couple of blogs. However being a "mom" to 5 furry animals I needed a coat that hides at least some of the dog/cat hair that I carry with me always! So here it is. Hopefully when we have little lighter weathers I can get some better pics of it. This being a long weekend (3days) I had lot of time on my hands and was able to read many many blogs. Mostly they are from US. You can find the links above. 
I find it intresting that people in that part of the world use more colors than europeans tend to do. I have a flare to lighter colors as well and those blogs are bit more difficult to find in Finland so I tend to read many blogs from Canada and Us as well as Finnish blogs. Hope you enjoy these as well!
6 kommenttia:

 1. Kaunis takki, upea! Olipas kivoja nämä linkittämäsi blogit, kiitoksia. Luulen, että selaan näitä "ihan vaan hetken".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Takki on oikeasti ihan kaunis, mutta siitä on vaikea saada hyvää kuvaa aikaiseksi tai sitten vika on takin sisällä olevassa ihmisessä...:D Mukavaa viikon alkua sinne! Minä taisin selailla noita blogeja hetken jos toisenkin...:)

   Poista
 2. Täytyypä käydä vilkaisemassa mainitsemiasi blogeja. Mä olen selaillut viimeaikoina puolalaisia (!) blogeja, niissä on usein hyvinkin mielenkiintoisia pukeutujia, mutta voi jestas, että jaksavat laittaa kymmeniä kuvia samasta asusta. En viitsi lukea (tai näissä tapauksissa katsoa kuvia), jos yhdessä kirjoituksessa on 20 kuvaa, jotka eroavat vain hieman toisistaan.

  Hyviä oivalluksia sinulla blogeista, osa on varsin päteviä ihan yleismaailmallisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin unohtaa listalta että bloggaaja ei ole "cool" jossei 90% kuvista ole otettu reiskat tai muut desigh aurinkolasit silmillä...:D
   Olisi kiva saada blogivinkkejä sieltä puolastakin! Vaikka sellaisia joissa on vähän vähemmän kuin tuo 20 kuvaa/per sama asu...:D Mukavaa viikonalkua!

   Poista
  2. Täytyy jossain välissä tehdä jotain juttua noista ulkomaisista lukemistani blogeista, kunhan saan niitä jonkinlaiseen järjestykseen laitettua :) ps. unohdit vielä listasta sen designer-clutchin, jota rennon huolettomasti roikutetaan mukana jokaisessa kuvassa...

   Poista
  3. heheh...noteerasin sen kyllä mutta todella unohtui listalta...:) Ja tottahan siihen on laitettu omat nimikirjaimet myös.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)