lauantai 9. helmikuuta 2013

Kuosikokeilua...

Kyllä tätä vaatekaamosta nyt kestää... Perjantaina  en enää kestänyt yhtään neuletta ja kun töissäkin on nyt sisällä ollut lämpimämpi niin päälle päätyi bleiseri. Oikein liituraitainen sellainen. Ja kun nykyään saa yhdistää erilaista värillistä kuviokuosia, niin huivi sai sitten olla poikkeavasti kuviollinen ja erivärinen. Farkut valitsin tarkoituksella vähän kulahtaneet, koska en halunnut mitään business-lookia vaan rennon asun. Asu oli mukava päällä, ulkonäöstä en ollut ihan yhtä varma, ehkä toisen huivin ja housujen kanssa? Onneksi on viikonloppu! Saa olla vaikka pyjamassa koko päivän...:D


Rentoa viikonloppua!

P.S. En ole ostoslakossa, mutta muistuttaakseni itseäni siitä mikä maailmassa on oikeasti tärkeää, olen päättänyt että kuukausittainen vaate-, kosmetiikka- ja hiusainebudjetti on tästä lähtien 50 euroa. Haluan että hankintoja joutuu todella miettimään ja harkitsemaan. Muutaman keväthankinnan olin ehtinyt jo tekemään ennen tätä päätöstä, mutta niistä lisää myöhemmin. Ne liittyvät kevään uusiin väreihin ja siihen että vihdoin oli saatavissa edullisia kesäbleisereitä XL-kokoisena ja ihanissa väreissä mm. Ellokselta click. (Huom tämä ei ole maksettua mainostamista vaan oma mielipiteeni.)

10 kommenttia:

 1. Nätti "kohti kevättä " - asu ! Kiitos linkkivinkistä, bleiserille olis käyttöä mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, toivottavasti löydät kivan kesäbleiserin!

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! Minäkään en varsinaisessa ostolakossa ole, mutta koetan mahdollisuuksien mukaan harkita ostoksiani. Tarpeeseen ennemmin kuin siksi, että haluan jonkun asian. Ja kiitos Elloksen vinkistä, jotenkin en ole saanut aikaan Ellosta selattua läpi.

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Luulenpa että tuo harkinta olisi tarpeen yhdelle jos toisellekin, minä etunenässä. Siksi asetin tuon rajan, koska haluan että ostokset ovat TODELLA tarpeeseen ja harkittuja. Hyvää viikon alkua!

   Poista
 3. ♥ tykkään tästäkin kokeilusta/kokonaisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Riitta Sinikka! Vähän se oli itselle outo, mutta vaihtelu virkistää...;D

   Poista
 4. Tuohan on juuri rennon cool! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon kehuista! Luulenpa että otan bleiserit jatkossa useamminkin käyttöön kun sää sallii...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ja tervetuloa lueskelemaan tätäkin blogia. On kiva nähdä uusia kasvoja! Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)