maanantai 25. helmikuuta 2013

Kevään ostoslistaa...

Täydellisessä maailmassa hankkisin kaiken tämän. Tässä ei oikeastaan ole mitään kovin turhaa, mutta 50 euron paukkuvalla budjetilla voipi jäädä haaveksi. Uuden trenssin tarvitsisin, koska vanha oli minulle oudon mallinen puhvihihoineen ja sai jo viime syksynä uuden kodin Huutonetistä. En haaveile kalliista kaulahuiveista, vaan ihan tälläinen perusvillainen skotlantilainen Johnstons olisi haaveissa (Johnstons Tartan: Camel Steward). Tressi on Elloksen, nilkkurit Clarksin, musta yksinkertainen laukku töihin Tiger of Sweden ja kivat kiilakorkoiset avokkaat myös Clarksin (niitä on alessa), uusi kello vanhan tilalle, joka kukkuu muuta kuin samaa aikaa kuin muu maailma ja vielä kiva mudan värinen laukku Espritiltä. Ja tottakai tuo vaalea neuletakki Espritiltä, jonka jo tilasin. Korvikset olen myös tilannut samalla keikalla.

Tuntui vähän hassulta laittaa postaus omasta henkilökohtaisesta haave/ostoslistasta, jotenkin se on muka niin henkilökohtaisita. (Ja oman naaman näyttäminen asukuvissahan ei ole...:D) Naisen mieli on aika arvaamaton...:)) 

Musta yksinkertainen nahkalaukku on hakusessa siitä syystä, että raahaan niin paljoa tavaramäärää mukanani, etteivät tekonahkaiset kovin pitkään pysy siinä menossa mukana. Yritän vähän säästää niitä repeämiseltä. Espritin mudanvärinen laukku on tekonahkainen, mutta jotenkin mudan sävy on nyt minun mieleeni tänä keväänä. Sitä voi käyttää alkukeväästä näiden klassisten värien kanssa, mutta se menee myös sitten myöhemmin keväällä/kesällä pastellivärien kanssa. Musta laukku ja pastellit ei kyllä oikein nimittäin natsaa. Ja pastellin värisen bleiskan otan käyttöön kunhan kevätaurinko näyttää kunnolla kasvonsa. 

Tämä postaus tulee teille ajastettuna, joten Hyvää alkanutta viikkoa!Here is my short? shopping list for the Spring. Nothing really there that couldnt be used years to come and nothing extra either. I even need a new clock because my old one doesnt keep up with the time. 
Have a Nice Week!

2 kommenttia:

 1. Onpas kivoja, etenkin nuo avokkaat ovat minusta kauniit. Kiitos, että jaoit haaveesi, kovin saman tyyppistä haavetta on täälläkin :)

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Dahlia! Aika tavallisia keväthaaveita taitavat nuo olla...:) Minusta nuo Clarksin avokkaat näyttävät jotenkin ihanan pehmeiltä, liekö kuvitelmaa? Oikein hyvää viikkoa myös sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)