maanantai 11. helmikuuta 2013

Sitäsuntätä...Kuosikokeilut senkun jatkuvat! Nyt piti sitten päästä kokeilemaan jo pitkään kaapissa roikkunutta eläinkuosillista paitapuseroa. Olipas vaikea keksiä mitä sen kanssa! Pääsyin pitkään aika neutraalin väriseen liiviin ja ruskeisiin saappaisiin. Laiska vaan ei jaksanut enää aamulla mustaa valmiiksi pakattua laukkua ruskeaksi vaihtamaan. Kuosit on tavallaan kivoja, mutta ne ovat kyllä haastavia siinä, mitä niiden kanssa? Tämä asu oli minusta ihan jees. Voisi toimia monenkin väristen alaosien kanssa, laiska laittoi taas farkut...:D Mitäs mieltä olette kuosillisista vaatteista? Hyvä vai huono? 

 Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
I had to continue with prints and try this shirt that has been hanging in the closet for a while now. Boy it was hard to figure out what would look nice with that print but I liked this combo! Have a Nice Week!

4 kommenttia:

 1. Kuosilliset vaativat itseltä sellaista pirteää fiilistä, ainakin minulla!
  Tuo paitis olisi mennyt ilman liiviäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hurrr... niin lämmin ei vielä ole että meillä toimistossa tarkenisi pelkällä paitiksella...:) Olet kylläkin oikeassa, paitis olisi paras ilman kavereita ja paras riehakkaissa fiiliksissä.

   Poista
 2. Minä olen tosi huono kuosien kanssa. Paitsi niiden iän ikuisten (?) raitojen. Jotenkin en vaan osaa. Pitäisi opetella, ehkä hiljalleen opin :) Tuo on kyllä kaunis kokonaisuus, kannustaa opettelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä kuoseja ei minullakaan kaapissa liiemmin ole, raitoja sitäkin enemmän, vaikka käytän niitäkin nykyään tosi harvoin. Miksiköhän? Pystyraidan pitäisi hoikentaakin! Kuosit olisi kivoja, mutta värien kanssa pitää olla tarkkana. Ehkä niissä usein on liian vahvoja värejä?

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)