sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kenkä puristaa...
No ei nyt oikeastaan purista, mutta napakka on...:) Tuo 50 euron budjettipäätös ei kyllä todellakaan ole pitänyt täytyy nyt tunnustaa. Yhden tapahtuman kunniaksi tilasin itselleni vaaleat mokka-avokkaat, jotka kaapista oikeastaan kokonaan puuttuvat. Tämän kerran valinta osui Unisa-merkkisille, koska väri oli juuri sellainen kuin oikeastaan halusin ja platoo niissä sen verran korkea että koron osuus jäi sellaiseksi että se ei ole liikaa. Hinta oli pökerryttävä ja avokkaat yllättivät minut napakkuudellaan. Koko on kyllä ihan oikea, mutta kenkä on niin napakka ja tanakasti tehty että vaatii pientä mukauttamista, ennenkuin sopii kuin valettu. Jotenkin ulkonäön perusteella odotin sellaisia silkinpehmeitä, joustavia avoikkaita. No, nämä kengät napakkuudessaan kestävät varmasti vuosia. Ja kyllä tuohon hintaan pitääkin! 


Sitten tein alehankinnan, joka osoittautui täydelliseksi virhehankinnaksi. Brandosin sivuilla ole alessa nämä Shepherdin töppöset (49 euroa), jotka lähtevät kyllä takaisin yhtä lujaa kuin tulivatkin! UGG:iin verrattuna nämä ovat aivan toisesta maailmasta vaikka lammasta ovatkin! Tuntuu kuin olisi kaksi pahvinpalaa, joiden päälle on ommeltu kenkä! Pohja ei tue, ei jousta, on kuin pahvinpalalla kävelisi! Luulin, että olisin saanut lämpimät pihakengät ja UGG:ja säästetty, mutta rajansa kaikella. Takaisin lähtevät! 

Voi olla että bloggaamiseen tulee pieniä taukoja tulevien viikkojen myötä henkilökohtaisista syistä, mutta onneksi pääsen sentään muiden blogeja lueskelemaan toisella tietokoneella, vaikken kommentoimana pääsekään vähään aikaan. Muutama kirjoitus on kylläkin jo työn alla ja 4 kirjoituksen päässä arvonta, jossa arvotaan jotain kivaa kevääksi! 

Viettäkää kivaa sunnuntaipäivää!


Im hopeless what comes to keeping in budget. I went and bought couple of shoes, these Unisas pums are just perfect, they do need some getting used to though, but the Shepherd boot Im going to return. They are like you would be walking on a couple of cardboard pieces. They have no comfort and no support for the feets whatsoever! 
Hava a Good Sunday!

4 kommenttia:

 1. Nuo Unisan kengät ovat niin kauniit! Tsemppiä viikon haasteisiin ja tälle päivälle oikein rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit avokkaat ja näyttävät siltä, että niillä voisi jopa kävellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jää nähtväväksi...:D Vielä en ole ehtinyt kun vähän testata kotona. Koron puolesta ainakin voi, se jää aika kohtuulliseksi platoon takia. Suorastaan vaatimattomaksi nykyajan trendeihin verrattuna...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)