sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ranskatar inspiraatioseinällä...


Minä pidän vaihtuvaa inspis-seinää, inspistä varten siis. Siinä on vaihtuva kuvanäyttely asukokonnaisuuksia tai värejä, jotka kulloinkin inspiroivat. Niiden lisäksi siinä on tähän asti istunut suuri maisemataulu, joka ei oikeastaan ole siihen sopinut ja eilen se sai sitten lähteä. Muistin nimittäin yht´äkkiä että meillä on "peräkammarissa" kirpparilta joskus hankittu ranskalainen taulu, joka ei ole koskaan oikein sopinut mihikään. Signeerauksista en saa mitään kunnolla selvää, mutta se on siis "liiduilla" maalattu ja ihan aito. Minusta siinä lukee tekijän lisäksi "Eau jorte originale" tai jotain sinnepäin. Joku ranskankielentaitoinen varmaan tietää...  Mutta. Pukeutumishuoneeseen se on ylen sopiva! Kaunis jopa. Ja ihan selvästi pukeutumiseen ja muotiin liittyvä, ihan niinkuin taulussa kuvatulle ranskattarelle sopiikin!


Muita juttuja inspisseinällä on siis muotikuvat ja lisäksi siellä istuvat hyllyn päällä molemmat isoäitini. Minusta se oli sopiva paikka, koska tämä naisten hömppä on ikiaikaista kaikille sukupolville kuuluvaa. Toinen isoäideistäkin on fiinisti turkiksissa ja helminauhalla koristautunut. Onko teillä esillä jotain mistä saatte inspiraatiota? Viikonloppu menee tiiviisti muissa kuin pukeutumisjutuissa, sillä meillä on uusi 4-jalkainen perheenjäsen, joka vie suurimman osan ajasta. En ehtinyt edes ihanaa joka viikonloppuista blogien lukemistani... Se kun kuuluu olennaisena osana viikonloppuihini. Vaan viikolla asujen merkeissä seuraavan kerran täällä blogistaniassa. 

Mukavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Onnea vaan uudelle perheenjäsenelle!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea uudelle perheenjäsenelle!

  Inspiraatio... Jaa. Pääosin muista blogeista, lehdistä tai mitä näen ympärilläni. Rajattomasta uteliaisuudestani sekä rakkaudesta väreihin (tai mustaan). Niin monesta. Minulla on koneella sellainen inspiraatiokansio jossa on kuvia valmiista asuista ihan vaikka kuppikakkuihin. Kaikissa on jotain inspiroivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kansiohan olis tosi kiva juttu, ethän pahastu jos kopion tuon idean? Ja kiitos onnitteluista! Seuraavassa postauksessa on kuvakin hänestä...:D

   Poista
  2. En tietenkään pahastu, luulisin, että aika monella on vastaava kansio koneellaan :)

   Poista
 3. Onnea perheenlisäyksen johdosta ! Kaunis on tuo ranskatar :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! Kaunis on perheenlisäyskin! Vaikka onkin poika!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)