torstai 7. helmikuuta 2013

Vaatekaamoksessa...

Ei siis kaaoksessa vaan todella kaamoksessa. Tällä viikolla on tuntunut joka päivä siltä että on jotenkin vaatteiden "bad hairday". Ei keksi mitään päälle pantavaa, mikään ei sytytä ja kaikki joka edes puoliksi sytyttäisi on pesussa, silitettävänä tai parsittavana....

Viikko on menty ihan tylsästi, neuletakkia, nuttua ja näköjään samat farkutkin joka päivä. Tässä muutama kuva kuitenkin viikon varrelta. Mikähän tähän kaamokseen auttaisi? Vihreää väriä olen katsellut vähän sillä silmällä että tekisi mieli ja tuossa muutama viikko sitten löysinkin kirpparilta yhden Pierre Cavallon puuvillaisen neuletakin, joka pääsee kevään tullen käyttöön. Lisäksi tunnustan. Tilasin tänään Ellokselta metsänvihreän neuletakin alen alesta. Maksoi vajaat 10  euroa. Toivottavasti tulee pian, jospa vaikka auttaisi tähän kaamokseen!"This week has been a bad hairday-week what comes to clothing. Feels like I dont have anything nice to wear! So I have been chosing boring and comfortable clothes all week. Just ordered a new forest green cardigan and I hope it chears things up a little bit!"

4 kommenttia:

 1. Niinhän se välillä on, että mikään ei huvita...ehkä vihreä tosiaan toisi kevään sävyjä ja pirteyttä! Kivoja kokonaisuuksia sinulla silti ollut. Ja hiukset on ihanat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo vähän lämmitti tässä kaamoksessa...:) Hiukset ovat jos kasvaneet vähän liiankin pitkiksi. Täytyy kohta varmaan (taas) käydä kampaajalla. Pitkät hiukset olisi niin helpot, kiinni vaan ja menoksi.
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Tuo on niin totta, on vaan niitä aamuja, kun yksinkertaisesti mikään vaate ei innosta ja mikään asukokonaisuus ei oikeasti kiinnosta ollenkaan. Tänään oli sellainen aamu, puin kuitenkin päälleni kun ilmankaan ei oikein voi lähteä ulos :D

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi ei... Ei oikein edes pyjamassa. Vaikka joskus tekisi mieli! Toisaalta, luulen että meillä töissä ei kukaan huomaisi, kulkee siellä ihmisiä tohveleissakin... Oikein Reinoissa!
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)