lauantai 16. helmikuuta 2013

Väriä huivilla...Tämä asu on viikon varrelta. Musta ja mustaa. Koska minä en viihdy puhtaassa business-lookissa, rikon usein kokonaisuuden vähintäänkin vähän värikkäämmällä huivilla. Suojaa niskaa vetoisissa neuvotteluhuoneissa ja ilmastoidussa toimistossa ja antaa vähän väriä tylsyyteen. Kuvissa "vanha" villainen huivi, joka käy moneen menoon. Arkeen ihan yhtä hyvin. Olen viime vuosina huomannut, että voin ostaa vaatteen sekunnissa, mutta huivien valintaan saatan hyvin käyttää vaikka viikkoja. Nytkin on tietynlainen huivi hakusessa, enkä ole vielä päättänyt minkä valitsen, vain teema on selvä. Uudessa huivissa tulee olemaan tähtiä. 
Huivin valintaan kannattaa todella kiinnittää huomiota, useinhan huivi on seuralaisena useita vuosia, joten värillä, materiaalilla ja kestävyydellä on merkitystä. Hyvään huiviin voi mielestäni hyvinkin panostaa. Se lämmittää, piristää ja asustaa. Sitä voi muunnella erilaisiin asuihin erilaisilla solmintatavoilla. Huivilla voi jopa häivyttää vartalon virheitä, koska katse kiinnittyy usein siihen huiviin, sen sijaan että kiinnittyisi lähellä oleviin vartalon ongelmakohtiin. Näissä suurissa huiveissa (tämänkin koko on n. 100cmx100cm) on vielä sekin hyvä puoli, että tarvittaessa sen voi heittää hartioillekin lämmittämään. 

Huomasin tätä postatessani, että tämä on jo postaus numero 140. Aika paljon minun mielestäni ja ajattelin tuossa, että sitten kun tulee 150 täyteen pidän pienen arvonnan sen kunniaksi. Kaapissa on valmiina jo vähän pientä kivaa palkinnoiksi. Kevät on kohta alkamassa ja sekin on syy juhlia. Meillä jo linnut vähän laulelevat kevättä täällä vaikka lunta vielä piisaakin. 


Rentouttavaaa viikonloppua!Black is kinda booring on its own, I often cheer it up little with a colorful scarf. Im not a big fan of business-look and I try to avoid it. With a beautiful scarf it looks better in my mind. This scarf is "old" woolen Malene Birger, but I use it very often, both in the office and in my free time. 
Have a Good Weekend!

9 kommenttia:

 1. Totta, huiveilla saa aikaan paljon, ulkona voi kiskaista jopa pään suojaksi, hupuksi.
  Tyylikkäät kokonaisuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvää alkanutta viikkoa! Asu ilman huivia on jotenkin alaston. Huiveja täytyy olla...:D

   Poista
 2. Kiitos! Huivitkin taitaa olla mun heikkous...:D

  VastaaPoista
 3. Minulla on ihan hyvä määrä huiveja - mä vaan en osaa niitä käyttää; aina sieltä hyllystä valikoituu ne samat perushuivit. Enkä mä osaa niitä kauniisti sitoakaan, vaikka miten monta kertaa olen päättänyt opetella. Taas kerran!
  Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs nämä vastaukset hyppii... Täytyiskös laittaa sun perushuivit pannaan, jotta muutkin tulisi käyttöön? Minäkin aina päätän opetella huivien sitomista, niistä on monta YouTube videotakin, mutta aina ne unohtuu ja jää...:))

   Poista
 4. ♥ Kyllä vaan,huivilla voi viimeistellä kauniin asun.

  VastaaPoista
 5. minusta "siisti"kokonaisuus ja huiveja olen itsekkin alkanut käyttää.
  terv.rva maalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Huiveilla saa vähän vaihtelua peruspukeutumiseen! Räväkkyyttäkin tarvittaessa. Eikös huivit olekin ihania?

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)