maanantai 18. helmikuuta 2013

Taisteluun...


Nyt on taistelu kiharoita vastaan alkanut. Sain vihdoinkin postista pakettini haettua. Kokeilussa ovat nyt siis Tigin tuotteet (tämä ei siis ole mainos) ja ainakin vielä olen tyytyväinen. Vähän mallista ulos kasvanut tukka näyttää ihan kivalta suoristettuna. Paketissa tuli föönausneste, Dumb Blond ( siloittava aine) ja hiuskiinne ja sitten vielä After Party, joka on tarkoitettu huonoon hiuspäivään lisäämään kiiltoa ja näköä, jos hiusten laittoon ei ole aikaa. Se on siis parasta niinä päivinä kun hiukset ovat kiharassa. Muut näistä aineista on tarkoitettu kiharoiden kuritukseen ja suoristukseen...:D

Tänään kuume kaatoi sänkyyn, joten nyt ei ole asukuvia tälle päivälle. Nuo hätäisesti esitellyt hiustuotteet vain. (Lissulle tiedoksi: nämäkin on tilattu ennen ostolakkoa...:D ).Toivottavasti tämä tauti lähtee yhtä äkkiä kuin tulikin. Olo on kuin auton alle jääneellä! 
Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt täällä ollaan sentään jo tolpillaan!

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinne - toivottavasti ei ole sitkeää sorttia tuo sun flunssasi. Täällä edelleen tauti kurittaa, vaikka kuumetta ei enää olekaan - mikä tarkoittaa sitä, että yksi hullu lady raahautuu töihin ja kärvistelee sitten siellä puolikuntoisena;)
  Parantelehan kunnolla, ettei iske jälkitaudit. Lepoa, kuumaa totijuomaa ja hellää huolenpitoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon, nyt on eka päivä töissä takana ja onneksi on viikonloppu, sitkeää sorttia tuo kuume tässä taudissa...:(

   Poista
 3. Pikaista paranemista sinne! Täällä on tehty parhaan mukaan väistöliikkeitä flunssaa ajatellen, sellainen kun vaikuttaa jylläävän meillä tehokkaasti töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sama juttu meillä töissä. Yksi toisensa jälkeen kaatuu...:(

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)