keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Naisia, kissoja ja sukkahousuja - Women, cats and pantyhose...
Mikä yhdistää naisia, kissoja ja sukkahousuja? No itsepäisyys tietenkin. Kun mikä tahansa edellämainituista päättää ryhtyä hankalaksi, niin johan on maailmankirjat sekaisin...:) Tiistaina olimme kaikki päättäneet ryhtyä hankaliksi yhtä aikaa. Heti aamusta. Minä olin päättänyt edellisenä iltana että koska tiistai oli täynnä sisäisiä palavereita pukeutua lämpimään mekkoon. Ja nilkkureihin. Ja sukkahousuihin. Itsepäisesti siitäkin huolimatta että yöllä oli satanut 20 senttiä lunta ja oli suhteellisen paljon pakkasta. Nooh... Viiden aikaan aamulla ähkittyäni lumilapiolla polun autolle (ja auton ympäri), putsattuani auton lumesta, ei taatusti ollut kylmä enää vaan olin hikisen nihkeä kun piti ruveta pukemaan sukkahousuja. Ja justiinsa niitä kesällä alesta ostettuja villaisia sellaisia suoraan paketista. Justiinsa juu. Hyvä idea. Sehän on tosi helppoa ilman että rikkoo ne heti kättelyssä. Ja kissan piti tietysti osallistua siihenkin. Meidän Viltsu kun on päättänyt että ulos ei mennä koska on joko kylmää tai märkää, vaan kaiken päivää juoksennellaan ihmisäidin perässä ja valvotaan sen tekemisiä, eihän se nyt ainakaan pukeutua osaa itse, eikä hampaitakaan oikein pestä. Koittakaas kuvitella tuohon lavuaarikuvaan muutama vuosi ja kilo lisää tuolle katille! Hetken aikaa yritettyään pyydystää minun sukkahousujani, se päätti tapansa mukaan osallistua meikkaamiseen ja hampaiden pesuun. Lavuaarissa. Tottakai. Sehän on maailman kivoin pesä. 

Kun viimein olin saanut kaiken kunnialla puettua ja pakattua (mm kotiavaimet unohtui siinä hässäkässä) ja takin päälleni, niin totesin että voi itku, ihan liian lyhyt, mutta en voinut siinä hikipäissäni enää piirun verran pidempää tappavan kuumaa untuvatakkia ruveta päälle pukemaan, sai kelvata. Pääsin polkua myöten autoon ja ajoin auton portille (meillä on aidattu piha) ja kuinka ollakaan kivasti sitten 20 sentin hangessa olin nilkkoja myöten kun availin ja suljin porttia. Mutta kun nainen on päättänyt, niin sehän lähtee nilkkureissa töihin. Umpihangessakin. Että sellainen tiistai. 
Kuinka teidän viikkonne on sujunut? En muuten ole unohtanut elämäni aakkosia, mutta palaan siihen paremmalla ajalla. Ilman kaaosta...:) Huomenna jo torstai. Mukavaa loppuviikkoa!


What links women, cats and pantyhose? Stubbornness! I had decided to wear a warm cosy knitted dress with booties to work on tuesday because I had internal meetings in cold conference rooms all day long. Well, it had been snowing all night long and when I woke up we (and my car) had about 8 inches snow. After some shoveling and cleaning up the car at 5am in the morning it was time to take the new pantyhose out of the box. Ok. that is not easy when you are just a little sweaty and your cat is wanting to be stubborn and following you everywhere chasing your new pantyhose when you are just trying to survive and get the dam stubborn pantyhose on without breaking them! But I did it! When I was all dressed and ready to go I was so hot that I couldn´t put on my little longer down coat, so I had to do with the cooler just little too short duffel coat. I thought I was clever shoveling the snow around the car but I didnt think that I actually had to step out of the car while opening the driving gate! Great! There I was up to my anckles in snow. That was quite interesting start to a thuesday morning. Not to mention the driving to work in that weather and snow. In my booties. Just because I had desided...:) Have a good rest of the week!

18 kommenttia:

 1. No, välillä kaikki harmit kasautuu. Minulla oli jalka neljä viikkoa kipeä, pidin tukisidettä ja kaivoin tukipohjalliset kaapista. Nyt jalka on parempi, lääkärikin sanoi, että liikkua voi. Työfyssari on viikon päästä ja saan uudet pohjalliset. Kivat harmaan sävyt muuten sinulla. Tuo ensimmäinen kuva on erityisen kaunis. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RomanticLady<3 Kiva kuulla että voit jo paremmin, ehdinkin tuossa jo ihmetellä kun en bongannut blogipäivityksiä. Ihmisiä on ollut näköjään enemmän ja vähemmän sairaana juurikin nyt vuodenvaihteessa. Minullakin on tukiside olemassa tuohon murtuneeseen nilkkaan, mutta onneksi en ole sitä enää tarvinnut! Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Oi että mikä aamu! Nämä on näitä, että huh ja ihanaa että se päivä tuli ja meni. Mutta asu on ihana ja paksut sukkikset on minunkin juttu, mutta ne krepparit, ui, niitä vain kun on pakko.

  Ja voi että miten söpö Viltsu ja mikä kissoja tuossa lavuaarissa viehättää, muu kuin muoto? Eikös se ole kylmä.

  Nyt vaan huokaiset ja toivotan huomenna parempaa päivää.

  Laitoin sinulle sähköpostia, siitä öljystä... Onkohan se vieläkään tullut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Näitä päiviä sattuu, taisin olla melkoinen näky kun pääsin töihin asti. Onneksi ei ollut kukaan vielä näkemässä siihen aikaan aamulla...:) On se öljy tullut, en vaan vielä saanut aikaiseksi haettua postista, tänään oli etäpäivä ja sää ei houkutellut kyllä ajelulle. Onneksi on perjantai! Mukavaa viikonloppua<3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Aivan niin...:) Muistelinkin että et taida olla lumen ystävä. Mukavaa ja vähälumista viikonloppua sinne<3

   Poista
 4. Kuulostaa ihan maanantaille :-)
  Ei ollut liian lyhyt tuo hame. Hyvälle näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Maanantait on joskus surkuhupaisia...:D Mekko on vähän siinä ja siinä, mutta kun eivät ymmärrä nuo valmistajat että joku voi olla myös pitkä! Mikä siinä on niin vaikeaa tehdä pidempi XL kuin S koko? Kaunista viikonloppua<3

   Poista
 5. Elämä on välillä tuollaista. Kisu on itsepäisyydestään huolimatta ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M<3 Viltsu on tuollainen kainaloinen. Nukkuu päiväunet aina kainalossa ja oma perhe on kaikki kaikessa, vieraita painelee karkuun häntä pystyssä...:))

   Poista
 6. Kaunis harmaasävyinen asu ja se kaunis korukin. Kyllä mustat lämpöiset sukkahousut sopii sinulle hyvin. Olipas aamu, onneksi niitä varmaan harvemmin.
  Ihana kisu, poseerauskuvassa on niin viattoman näköinen, lavuaarikuvassa sitten näkyykin minä itte tyyli.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Omapäinen kainaloinen tuo kattimatti...;) Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 7. Grrr..sellaista se joskus on. Mutta onnittelut; erittäin kiva asukokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks mennytkin niin että "eteenpäin sanoi mummo lumessa"...Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 8. Oi että muka aamu! Myönnän kyllä, että nauroin täällä vedet silmissä tälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, myönnetään, kyllä minuakin vähän nauratti, minulla näitä kaaos aamuja sattuu aina silloin tällöin ja joku aamu vielä kompastun tuohon kattiin kun se touhuaa aina jaloissa...:D Kukaan muu meidän eläimistä ei nosta edes päätä aamu viideltä! Mukavaa viikonloppua<3

   Poista
 9. huh-huh mikä päivän aloitus. Onneksi noita sattuu harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan seuraavan kerran suosiolla laittaa ainakin ne saappaat...:)) Mukavaa viikonloppua<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)