lauantai 3. tammikuuta 2015

Jotain sinistä ja lauantailinkki - Something blue and saturday link...Vettä vihmoo vaakatasossa ja kaikki on märkää ja jäistä. Nyt tekisi mieli sanoa että hyi olkoonkin! Kyllä talvi saa olla talvi ja lumi on parempi kuin vesisade talvella. Sää on kyllä sopinut mitä mainoimmin sairastamiseen, jos siitä nyt jonkun positiivisen asian voi löytää. Onneksi antibiootit alkavat jo purra, poskiontelontulehdus hellittää ja talvikin on luvattu takaisin. Neljä vuodenaikaa on parempi kuin 6 kuukautta kestävä marraskuu...

Vanhoja asukuvia löytyi vielä kortilta, kävin taas joulun aikaan shoppailemassa omassa komerossani ja löysin huivin, jonka kyllä tiesin siellä olevankin, mutten yhtään muistanut että huivissa on käärmeennahkakuvio! Olisin voinut vannoa että huivissa on vaan joku abstrakti kuviointi. Huivi pääsi käyttöön tummansinisen villaisen neulepuseron kanssa. Turvallinen tummansininen, johon tykkään joskus palata. Ensimmäinen omalla palkalla ostettu vaatteeni aikoinaan oli myös tummansininen neulepusero ja siihen sopiva tummansinivihreä ruudullinen kilttihame! 80-luvun puolen välin tietämillä musta ei todellakaan ollut trendikästä, vaan juurikin tummansininen toisin kuin nyt.


Lauantain linkissä lähdetään tällä kertaa Espanjaan, Maria del carmen de los Santos Mora:n blogiin My Empty bag, jossa on mielenkiintoisia asuja ja yhdistelmiä, joista itse tykkäsin kovasti. Ovat nuo espanjattaret tyylikkäitä modernilla tavalla, ei siitä pääse mihinkään<3

Hyviä lukuhetkiä ja mukavaa viikonloppua!Its raining and everything is wet and cold and Im still suffering of the aftermath of a flu I have had since Christmas so the positive part is I dont have to go out there to freeze my wet but off! Thankfully the weatherforecast for the weekend is promising winter back. I rather have winter with snow than a good 6 months of rainy november! 

At Christmas time I did some shopping in my own closet again and found this old woolen scarf to go with the dark blue woolen sweater. I actually didnt remember that the scarf has a snake skin print! I should look into my closet more often... The scarf was just perfect with dark blue. I know the dark blue isnt trending right now, but who cares, right?

The saturday link today brings us to spain My Empty bag, is a spanish fashion blog that I really enjoyded reading! Enjoy your reading and the weekend!


8 kommenttia:

 1. Hih ihana, että kävit shoppailemassa omassa vaatekomerossa Luulenpa että täytyy itsekin shoppailla siellä ahkerammin. :) Kaunis huivi ja sininen on aina kaunis ja aika pitkälle oma valintakin päivittäisessä käytössä.. <3

  Hyvä että alat tervehtymään, poskiontelontulehdus vetää niin vetämättömäksi. Täälläkin taas alkava flunssa, jota yritän nyt hoidatta urakalla, ettei tule tulehduksia.

  Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Nyt vaan flunssan kanssa vällyjen alle ajoissa ettei tule mitään jälkitauteja! Paljon hedelmiä ja vitamiineja ja iloista viikonloppua! Hushus flunssa.

   Poista
 2. Sininen on aikoinaan ollut minunkin lempivärini. Ja 80-luvun alussa löytyi tuo mainitsemasi kilttikin :-)

  Tervehtymistä ja rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun joku muistaa vielä sen kilttihame ajan<3 Hyvää talvista sunnuntaita!

   Poista
 3. Shoppailu omalla kaapilla on loistoidea. Terkkuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Funky and Fifty<3 Shoppailua omassa komerossa pitäisi varmaan harrastaa aina ennenkuin ostaa mitään uutta, ekologista ja kivaakin! Mukavaa talvista sunnuntaita sinne!

   Poista
 4. Kiva idea shoppailu omassa komerossa. Koskahan minä tekisin sen, no ainakin silloin, kun vaihdetaan kautta talvesta kesään tms. Tai unelma, silloin kun on laihtunut, komerosta voisi löytyä jotain yllättävää päälle mahtuvaa:-) . Kiva asu sinulla' että hyvä löytö ja nostalginen sininen, soppi sinulle. Jäin miettimään, milloin itsellä oli sininen kausi työpukeutumisessa, se turvallinen. En ihan äkkiä muista olisiko ollut -80 luvulla. Takkeja minulla oli ainakin sinisiä useampikin silloin.

  Kaunis sydänkoru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Voisin muistella että se kaikkein kiihkein tummansininen kausi oli juurikin silloin 80-luvulla. En edes muista että mustaa olisi juurikaan käytetty silloin siinä määrin kuin tummansinistä. Mulla on komeroissa vieläkin tummansinisiä vaatteita kun jotenkin kuvittelen että se pukee paremmin kuin musta. Mene ja tiedä. Takeissa tummansininen minusta toimiii kyllä ihan edelleen.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)