sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tervetuloa kesä! - Welcome Summer...
Vihdoinkin se on täällä! Se kauan odotettu lämpö ja kesän alku. Ihanaa. Tosin täytyy tunnustaa että tänään tuli jo kuuma ja meille on luvattu maanantaina +27 astetta lämmintä... huhhuh. Melkoinen totutteleminen näihin lämpötiloihin pitkään jatkuneen koleuden jälkeen. Täytyy tässä hehkuttaa että minulla on huomenna vapaapäivä, mutta jos lähtisin töihin, lähtisin luultavasti näissä vaatteissa. Vihdoinkin jopa minä tarkenen bleiskassa ja baltsuissa. Ihana vähän heittää kesävärejä kehiin ja nauttia. T-paidan voisi tietysti korvata paitapuserolla jos tarvitsee virallisempaa toimistopukeutumista. Tämä taitaa olla minun elämäni ensimmäinen tekstiteeppari. Yksi riittäköön minun vaatekaappiini täksi kesäksi. 


Asun yläosassa "tapahtuu" tuon tekstillisen t-paidan takia niin paljon, että halusin tasapainottaa kokonaisuutta yksinkertaisella laukulla ja kengillä. Wondersin baltsut pääsevät vihdoin käyttöön. 

Aurinkoista ja lämmintä maanantaita!

Its finally here! Summertime and warm weather. Allthough I have to confess that allready sunday was quite warm enough and today should be even warmer, 27 degrees celsius! Takes a bit time to adjust to this sudden temperature rise. Im enjoying and taking out summer clothes and summer colors. Even trying this white tee with text. Enjoy your week!

14 kommenttia:

 1. Kiva asu ja ihanan värinen jakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Jakku on viime kesän alelöytö, nyt jo käynyt vähän suureksi, mutta eipä tuo menoa vielä haittaa!

   Poista
 2. Vitsit kun kiva kokonaisuus, tykkään tästä suuresti! pusero on ihana, juuri spivan kesäinen!

  Kivaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Tykkäsin itsekin, yksinkertaista ja helppoa. Ihan kesäfiilis...:)

   Poista
 3. Ihana asu. Väri sopii sulle hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju<3 Kesän kunniaksi vähän väriä tännekin...:)

   Poista
 4. Niin kesäinen! Bleiserin väri sopii sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Ihan kesäinen fiilis siinä tulikin, siksi en henno siitä luopua vaikka on käynyt vähän suureksi. Iloinen väri ja iloinen mieli.

   Poista
 5. Kaunis asu ja ihanan värinen jakku, sopii tosiaan sinulle. Täällä nautittiin tänään helteestä ja kastuttiin vielä ukkoskuurossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Teille osui siis kesän hyvät ja huonot samalle päivälle. Toivottavasti ette kovin pahasti kastuneet ja vilustuneet!

   Poista
 6. Hyvä yhdistelmä; minusta tuo tekstipaita on kiva tuossa, onhan tuo muuten "asiallinen" kokonaisuus. Kiva väriyhdistelmä, tykkään. Voisin pitää tuollaista töissä, näyttää mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Romantic Lady! Töihin pääsi tämäkin yhdistelmä tällä kertaa. Tuli ihan kesäinen fiilis väreistä.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)