keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Eläinkuosi vai sandaalit? - Animal print or high heel sandals?En oikein osannut päättää kummat, eläinkuosiset avokkaat vai sandaalit. Loppujen lopuksi päädyin sandaaleihin tämän asun kanssa. Pitkälti helteen vuoksi ja sen vuoksi että varpaat olivat hellinä Wondersin mustien ballerinojen käytöstä edellisenä päivänä. Sekin on kumma juttu, ne nimittäin ovat jalassa hyvän tuntuiset, silti varpaat olivat hellinä niiden ensimmäisen käytön jälkeen. Eivät varsinaisesti hankaa, mutta ehkä oli vaan yksinkertaisesti liian kuuma keli muille kuin sandaaleille. 

Eläinkuosiset avokkaat ovat odottaneet kaapissa parempaa käyttöä muutaman vuoden, sen verran kesti oppia tunnistamaan minkälaisen asun kanssa ne sopisivat. Muutaman kerran ovat käväisseet jalassa, mutta ehkäpä siihen tulee tänä kesänä muutos. Mintunvärinen jakku ja mustat farkut olivat hyvät kaverit avokkaille (jakku on siis mintunvihreä vaikka kamera ei sitä tahdo ymmärtää). Tämän päivän valinta oli kuitenkin sandaalit. Ja kyllä hovikuvaajallakin oli hauskaa katsoa huojuvaa kenkien vaihtoa keskellä hiekkapihaa, johon korot tosi kivasti aina uppoavat. Toisinaan aamuisin unohdan tämän hiekkapihaongelman ja kiroilen hiljaa itsekseni kun yritän hiipiä varpaisillaan aamulla korkokengillä autolle ilman että korot ovat pilalla. Ehkäpä maalla pitäisi käyttää vaan suosiolla matalia kenkiä? 

Meillä on satanut tänään koko illan ja helle on toistaiseksi ohi. En tiedä johtuuko iästä, huonoista yöunista helteen aikana vai mistä mutta helteen kyllä huomaa kropassaan. Silmäpussit tuntuivat valuvan polviin saakka ja muutenkin olo oli helteen jälkeen vähän väsähtänyt. Tosin siihen saattoi vaikuttaa kolmen päivän piha- ja kotityöputki jota tuntui jatkuvan aina myöhään iltaan saakka. En yhtään enää ihmettele miksi Välimeren maissa mennään vähän manãna meiningillä...:) Se on kuulkaa keskiviikkoilta, viikko on jo voiton puolella!

I had difficult time to decide which shoes to wear with this outfit. Animal print or high heel sandals? I decided to go with the sandals mostly because my toes were tired from wearing new ballerinas the other day and the weather was hot and humid. I like the animal print pumps a lot too, it took a while to figure out what kind of outfit to wear with them. They have been mainly waiting for use in closet for at least couple of years. Mint green jacket and black jeans was a good choice with them and I am sure that there is going to be more use for them this summer. My photographer (my hubby) sure did have his fun watching me change shoes in the sandy front yard. Not the kind of surface you want to wear high heels nor change from one kind of high heels to another! Its Wednesday allready, soon the weekend is going to be here!

16 kommenttia:

 1. Molemmat kengät sopivat asuun , minäkin suosin kesällä avokärkisiä , varpaat nauttii ;) tosin nyt ovat the sandaalit vielä hankkimatta. Edellisen postauksen asu on myös tosi kaunis , ihanan värinen jakku ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopi hopi sandaalikauppaan, nyt on niin helteet että varpaat todella nauttii! Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Molemmat kengät näyttävät kivoilta. Taas ihanan värinen jakku!

  VastaaPoista
 3. ♥ molemmat hyvät, mutta jos pitää valita, niin sandaalit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandaalit on näillä helteillä ihan parhaat<3 Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 4. Kuten jo edellisetkin kommentoijat ovat todenneet, niin molemmat kengät sopivat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt taitaakin tulla sandaalikeli viikonlopuksi, aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 5. Minusta kummatkin sopivat kokonaisuuteen, sandaalit ehkä aurinkoiemmalla kelillä kuin leot. Itse valitsisin leot jos olisi pakko valita, mutta se johtuu vain siitä, että en oikein ole sandaali-ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leot on myös hyvät, minullekin tämä sandaalien autuus on valjennut nyt vasta viime vuosina, ennen en osannut sandaaleja juuri pitää. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 6. Molemmat on ihan kivat, mutta tykkään noista eläinkuosisista.

  VastaaPoista
 7. Sandaalit mielestäni, tuovat sääriin pituutta ja ovat skarpin näköiset näiden housujesi kanssa. Samma här, korot ovat aina kurassa vaikka kuinka yrittäisi varovasti autolle varvistella. Joskus pahimmilla keleillä vetäisen jalkaani kumisaappaat ja vaihdan ne korkoihin autossa.

  Ranskalaiset rouvat käyttävät silmäpusseihin peräpukamavoidetta, pitäisiköhän testata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... hovikuvaaja on kehoittanut muutaman kerran jo kokeilemaan tuota ranskalaisten ruovien jekkua, pitäisi vaan tietää että mitä laatua sitä apteekista kysyisi...:D

   Poista
 8. Itsekin olisin valinnut sandaalit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandaalit taitavat olla tulevankin viikonlopun juttu! Aurinkoista viikonloppua! (ilman sitä kastumista).

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)