sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäiväasua ja kuulumisia...

Viikko on vierähtänyt edellisesti postauksesta. En suinkaan ole teitä unohtanut, mutta sitkeä hermopinne niskassa on pitänyt tietokonemaailmasta aika tehokkaasti pois. Sekin vähä aika jonka viikon varrella olen tietokoneella viettänyt on mennyt ihan duunihommissa. Sitkeä vaiva kun sen saa kiusakseen, ilmeisesti kuukausien aikana kehitettyä vaivaa ei ihan päivässä paranneta. 
Äitienpäivää lähdettiin kuitenkin viettämään Helsinki kierrokselle ja siellä sitten oikeastaan vierähtikin koko päivä. Kerrankin sain syyn laittaa hameen, joskin pikkukengät tuntuivat vielä liian kylmältä vaihtoehdolta, joten vanhoissa nilkkureissa edelleen viipotettiin. Leveähelmainen pilkkuhame oli minusta ihanan vanhahtava. Kahisevaa puuvillaa taskuilla varustettuna. 


Tässä on muuten hyvä esimerkki siitä miten sääri näyttää huomattavasti lyhyemmältä, tämä tumma hame, ihonväriset sukkahousut ja tummat nilkkurit lyhentävät säärtä ihan huomattavasti. Jos taas haluaa pidentää, kaiken pitää jatkua ikäänkuin samanvärisenä. Tummat sukat, tummat nilkkurit/kengät tai sitten ihonväristen sukkiksien kanssa vaikkapa nudet avokkaat, silloin säären linja ei katkea eikä näytä lyhyenlännältä. Minä tietysti a) unohdan tälläiset säännöt tai b)jätän ne omaan arvoonsa joskus. Tällä kertaa syynä taisi olla laiskuus ja kiire lähtö...:) 
Viikko on mennyt enemmän ja vähemmän niskaa hoitaen, on ollut hierontaa, akupunktiota (auttaa muuten) ja jos sun vaikka mitä lääkettä ja kikka kolmosta, mutta aina tuo hermo tuolla vaan vielä juilii. Lauantaina sentään sain pienen tekemisen puuskan ja vanha ärsyttävän ruma lipasto sai vähän uutta väriä ja vanhahtavaa tyyliä pintaansa. Mitäs pidätte lipaston uudesta ilmeestä? 


Huomenna taas uusi työviikkoa, hyvää viikkoa kaikille!

Its been a whole week since I posted the last time. Its been a long week with a hell of a nervepin in my neck so I really didnt feel like sitting in front a computer anymore than was really necessary to do some work. 
Since today was the Mother´s Day we had a chance to visit moms and I had a chance to wear a skirt. Dotts and wide hem made me feel little old fashioned, but I really enjoyed this dotted skirt. I hope your Mother´s Day was great and wish you a good week!
8 kommenttia:

 1. Voi kun kiva tuollainen hame - ja sopii sinulle! Hoidahan hyvin sitä hermopinnettäsi - osaavat olla sitkeitä pirulaisia. Oikein hyvää uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Minusta tuo hame on oikein kiva ja kokonaisuus kaunis. Ihana tuo lipasto myös!
  Hyvää alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Ihana hame, tykkään itsekin leveähelmaisista hameista.

  VastaaPoista
 4. Kaunis asu ja lipaston uusi ilme on tosi kiva! Aloin itsekin tehdä juuri postausta lipastosta, hassu sattuma. Tsemppiä hermopinteeseen, koin sen raskausaikana ja ei lähtenyt muuten millään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Raskausaikana se varmaan on vielä paljon pahempaa kun ei voi kaikkia lääkkeitäkään siihen ottaa! Aika pirullinen vaiva, täytyy sanoa. Täytyy käydä kurkkimassa sun lipastopostausta hetimiten! Taitaa olla tuo kevät kun saa vähän sisustamaan uusiksi.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)