sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Rento to-go asu - casual to-go outfit


Vielä oli muistikortilla tämän viikon asuja. Tämä rennon asun voisin vaikka nimittää yhdeksi go-to asukseni, jonka voi siis heittää päälle pikana ja lähteä monenmoiseen. Siistimmän siitä saa tummemmilla farkuilla ja erilaista tunnelmaa erilaisilla huveilla. Toimii varmasti myös mustan kanssa, mutta minulla oli tummansininen puuvillaneule ja sinise nikkurit. Sama vaaleanbeige bleiseri menee myös moneen.
Tämän viikon huiviksi on juuttunut tuo sama lämmin huivi kaulaa lämmittämään. Väri sopii moneen asuun. Pirteän kokonaisuuden saisi pinkillä, punaisella tai muulla värikkäällä. 

Pitkä vapaa kohta takana ja tämän aamuisen jättiaamiaisen jälkeen on hyvä lähteä koiralenkille aamupalaa sulattelemaan nyt kun aurinko vielä paistaa! Kun ei ollut lauantaina kiireiden vuoksi postausta niin on sitten tänään lauantailinkki, vaikka onkin sunnuntai! Linkkinä tällä kertaa Moiology, jossa on aika kivoja perusasuja rentoon tyyliin. Uusimmissa postauksissa Sasha näyttää seikkailevan Japanissa. 

Rentoa sunnuntaita!

I still had some pics from this week in my memory card. I could name this as my go-to outfit. Casual and easy. You could just as well use black instead of the navy blue or just add little darker jeans to make it look more official. With different scarfs you can change the outcome. Use either pink or red to make it for vibrant. 
I just had a huge breakfest and now Im heading outside with the dogs to get some exercise and enjoy the sun while it lasts! Have a Great Sunday!

10 kommenttia:

 1. Ihana inspiroiva kokonaisuus. Taisit juuri kadottaa maanantai-aamun pukeutumisongelman tällä kokonaisuudella :)

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Nätti tuo vaalea jakku päälläsi :) myös aamiainen näyttää herkulliselta , rapeaksi paistettu pekoni on nam !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Rapeaksi paistettu pekoni taitaa olla elämänikäinen pahe aina silloin tällöin...:)

   Poista
 3. Kiva ja monikäyttöinen asukokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen asu. Itsekin juuri kaivelin valkoista takkia esiin vaikka en ole varma kannattaisiko kuitenkin ennemmin penkoa talvitakkivarastoa. Herkullisen näköinen aamiainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Talvitakkeja ei olekaan kannattanut laittaa säilöön vielä, eikä liioin villaneuleita..:( Kumma kevät!

   Poista
 5. ♥ tosi kiva asukokonaisuus, jälleen!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)