tiistai 13. toukokuuta 2014

Hankintoja ja lilaa kynsilakkaa...Tämän viikon asua voisi kuvalla todellakin sanalla casual. Päälle on päätynyt parina päivänä peräkkäin melko samanlaista asua. Ellokselta hiljattain tilattu puuvillainen "talonpoikaispusero" ja Hullareilta tarpeeseen hankittu puuvillainen neuletakki. 

Kaulassa on pakko pitää huivi, niska ja hermopinne eivät kestä yhtään vetoa, ei sisällä eikä ulkona. Tietokoneella istuminenkaan ei ihan lemppareita vielä ole, hyvä kun työpäivän kestää olla. 


"Talonpoikaispuserosta" taitaa tulla pitkäaikainen lempipaita, jotenkin olen mieltynyt sen vähän rypistyvään ja hengittävään kankaaseen ja pitkään malliin. Se on tuollainen pään yli vedettävä malli. 


Ruokakauppareissulla viime viikolla oikein repäsin, ostin lilaa/sinistä kynsilakkaa kun tuntui että jotain vaihtelua pitää ulkonäköön saada. Hiuksissa on menossa kasvatusvaihe, jotta saa ne kesäkuumalla (jos se kesä joskus tulee) ponnarille ja pääsee vähän helpommalla hiustenlaiton kanssa. Arvatkaapa kuinka paljon tekisi mieli istahtaa kampaajan penkkiin, mutta itseni tuntien menetän kesällä hermoni, jos hiukset eivät ole ponnarimittaiset. Ponnari on niin helppo ja nopea huonon hiuspäivän pelastaja. 

Nämä kuvat on siis otettu maanataina, tänään olisin halunnut esitellä uuden sadetakin, mutta hovikuvaaja kieltäytyi... väitti että muka sataa liikaa. Höh. Myöhemmin viikolla luvassa siis sadetakkikuvia, kunhan tuo sade joskus lakkaa ja hovikuvaaja lopettaa lakkonsa... Kiva kuvata sadetakkia auringonpaisteessa...:D Mukavaa tiistai-iltaa!

This weeks favourite outfit has been this cardican with recently bought white shirt that has become one of my favourites. Little wrinkles and little peasant style. I also bought lilac nail polish last week and this could one of my favourite colors for this spring. Its still quite chilly so Im still wearing booties in May! Last year this time I wore sandals! Have a nice Tuesday!

12 kommenttia:

 1. Mukava ja harmoninen kokonaisuus. Hovikuvaajien kanssa saa välillä taiteillla, nimim. Kokemusta suostettelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hovikuvaajat on pidettävä aina hyvällä tuulella! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Paita on kaunis - ja tosi hyvän malliset farkut! Ja Hovikuvaajasta olen kyllä kateellinen, olkoon vähän taiteilija tai ei;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Valitettavasti tämä hovikuvaaja luxus loppuu täälläkin suurimmaksi osaksi kun hovikuvaajan työaikataulut muuttuivait niin ettei palvelu ole käytettävissä kun tulen töistä...:( Se on ollut ihan kyllä luxusta täytyy myöntää. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Kiva kokonaisuus! Neuletakki on valtavan kaunis ja istuu todella hyvin. Ihastuin tuohon kynsilakkaan niin, että kaivoin omatkin lilat esille ja nyt on violetti lakkaus kynsissä. Kivaa vaihtelua ehdottomasti! :)

  Joo, kuvaajat eivät aina ole helppoja, joskus heitä on lahjottava. Meillä auttavat esim. korvapuustit aika pitkälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Jotenkin lila vaan nyt miellyttää silmää. Tykkään kovasti. Toinen lemppari on mintunvihreä tällä hetkellä. En ole vielä uskaltanut kokeilla, mutta joku päivä tässä on pakko, väri näyttää niin herkulliselta sekin. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 4. Hienot kynnet ja korut!
  Asu on sellainen, että taipuu moneen tarkoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Rannekoru kellokädessä on muuten Våga merkkinen, monta vuotta sitten lahjaksi saatu ja ihan ehdoton lemppari. Nyt keväällä ostin Vågan koruja 2kpl, niistä postaus tulossa. Nekin taipuvat moneen ja ovat kauniita!

   Poista
 5. Tuollainen paita on monikäyttöinen ja varmasti päälläkin mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiankin mukava...:D Asu jossa voisin kulkea joka päivä! Nilkkuritkin on mukavat ja hyvät jalkaani.

   Poista
 6. Ihana tuo valkoinen paita, joskus niitä sanottiin vaarinpaidoiksi. No hitsi, mun kuvaajani ura typistyi pariin kuvaan, koska oli kuulema ihan hölmön hommaa =D Siis itselaukaisija ja tripod ovat kavereitani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on ihan lemppari. Jopa harkitsin että pitäisikö varata kaappiin toinenkin kappale. Luulin sen olevan puuvillaa, mutta nyt vasta huomasin että on 50% pellavaa ja 50% puuvillaa. Taatusti kesällä ihanan vilpoinen. Mutinoilta ei täälläkään ole säästytty hovikuvaajan kanssa ja nyt työaikataulutkin muuttuivat niin että joudun kaivamaan tripodin täällä esille ja miettimään pitäisikö hankkia tuohon kameraan kaukolaukaisin...:( Täytyy myöntää että kuvaajan ottamat kuvat ovat kyllä useinmiten parempia kuin omani. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)