maanantai 5. tammikuuta 2015

Toimistoon - For the office...

Minähän en voi laittaa toimistoon suoria mustia housuja. A) kaikki mustat housuni jäivät suuriksi ja odottavat pääsyä kirppikselle, B) en tiedä mitään yhtä tylsää kuin musta jakku ja mustat housut, C) vaikka omistaisinkin hyvät mustat suorat housut, pientä kapinaa pitää olla...


Ja sitäpaitsi rakastan mustan, vihreän ja valkoisen liittoa<3 Älkää vaan kysykö miksi, ei siihen mitään järkisyytä ole. Tarvitaanko edes sellaista? Tiedän että suuri osa teistäkään ei ehkä valitse vihreää päälle, ei töihin eikä vapaa-aikaan. Vihreä taitaa olla keltaisen ohella yksi suomalaisten inhokkiväreistä. Vihreä on ollut aina yksi lempiväreistäni, nuorena ajattelin että kun on vihreät silmät, niin vihreä väri puseroissa korostaa niitä, mutta ei se taida ihan niin mennä. Tällä hetkellä vaatekaapistakaan ei löydy mitään oikein muuta kuin tuota maastonvihreää ja pari turkoosinvihreää t-paitaa. Smaragdin vihreä neule olisi kiva lisä muuten aika hillityn väriseen vaaterepertuaariin. Ihailin tuossa taannon kun Optimismia ja energiaa blogin Katja oli löytänyt itselleen herkkullisen vihreän neulatakin. Näyttää ihanan raikkaalta sinisten farkkujen kanssa, eikö vaan?

Nyt tämä juttu taas rönsyilee joka suuntaan, vaikka teemana oli toimistoon. Jos pitää laittaa toimistolle muuta kuin neuletta näin talvella, usein päädyn juuri tämänkaltaiseen komboon. Alla lämmittämässä vanha valkoinen kashmirneule, päällä bleiseri ja jalassa milloin minkäkin väriset vähän hillitymmät housut avokkaiden kanssa. Siinä on oikeastaan minun "toimistouniformuni" talviajalle. En voi kuvitellakaan että tarkenisin paitapusero-bleiseri yhdistelmällä! Hurrr... Miten siellä ruudun toisella puolella? Riittääkö talvella paitapusero ja bleiseri sisällä? 
Maanantai takana, hyvää loppiaista!


I dont really wear black straight pants ever. A) all my straight black pants are now way too big and waiting to be recycled. B) I dont know anything quite as boring to wear than black pants and black jacket. C) even if I would own good pair of straight black pants, I think a little rebellion is always in order... 

So this time I wore green tight jeans like pants with black jacket. I love the combo of white, black and green! Dont ask why, I just do. Green has always been one of my favourite colors. When I was young I used to wear lot of green thinking that since I have green eyes green must fit me. Well I dont know if thats really the case but green is a beautiful color. I would happily add something brighter green to my wardrope as well. At this time I just have few dark green items and an emerald green knit like this would be a great add to my somewhat dull colored wardrope. What do you think about green?


14 kommenttia:

 1. Ei riitä ei, jotakin pehmeää neuletta on mukavampi ja lämpimämpi pitää :)
  Mun mustat suorat housut on farkkumalliset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai farkkumalliset suorat housut? Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan kun tuntuu että kaikki suorat housut näyttävät ihan kummalta päällä...

   Mukavaa loppiaista!

   Poista
 2. Ohut neule on usein jakun alla pakkasilla. Välillä kyllä riittää paitis + bleiseri, mutta silloin valitsen paitiksen, joka on paksumpaa ja lämpimämpää matskua ja jakuksi villakankaisen version. On muuten ihana tuo eka syysi olla käyttämättä mustia housuja. Voisinpa sanoa samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kiloja on kyllä muutama päässyt takaisin kaikkien jouluherkkujen ja sairastelun myötä. Mutta vaikka en olisi edes laihtunutkaan niin suorat housuni ovat kyllä toivottoman vanhan mallisia! Luulisi että suorien housujen mallit pysyvät vuodesta toiseen, mutta nähtävästi eivät...
   Paitis ja jakku olisi kyllä kiva yhdistelmä, mutta minä en tunnu tarkenevan edes ohut neule+jakku yhdistelmällä. Täytyy aina olla jotain oikeasti lämmintä jakun alla ja villakankaiset jakutkin ovat kiven alla. Tuntuu että niitä löytyy paremmin muualta kuin Suomesta! Mukavaa loppiaista!

   Poista
 3. Tosi kiva työasu! Huivi on piste iin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana<3 Ja tervetuloa lueskelemaan raapustuksiani! Kävin jo pikaisesti kurkkimassa blogiasi ja voi miten ihania sisustulöytöjä! Mukavaa loppiaista!

   Poista
 4. Lämmintä pitää talvikaudella olla, mieluiten niin, että tarvittaessa voi vähentää päälimäisen. Kamalaa, jos töissä joutuu palelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Minulla oli yhden kerran tänä talvena liian vähän töissä päällä ja oli aika kamala työpäivä kun koko päivä meni hytistessä! Taidan viedä varuiksi vielä töihin ison ja lämpimän ponchon. Mukavaa loppiaista!

   Poista
 5. Kiva asu. Olen samaa mieltä, että kokonaan musta, jakku ja alaosa ei hyvä. Tulee mieleen jotkut juhlat jossa pukeudutaan juhlavasti.
  Mieleeni muistuu yhdet vikskymppis synttärit, oli kuuma kevätpäivä, sisään marssi onnittelemaan neljä naista kaikki täysin mustissa jakuissa ja housuissa, hetkeksi tuli hautajaistunnelma (varmaan vain minulle ja pidin "mölyt mahassani").

  Minustakin huivi täydentää asun, taas kuva sen kertoo. Mukavaa Loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Mua nauratti tuo sinun kuvauksesi mustapukuisista naisista, voin kuvitella hyvin sen mielssäni...:D Kun oma 5-kymmpispäivä tulee kohdalle, taidan laittaa kutsuun että musta kielletty! Ei hautajaistunnelmaa mun synttäreille, muutenkin aina ikäkriisin paikka nykyään...:D

   Mukavaa loppiaista!

   Poista
 6. Just sellainen meikäläisenkin asu huivia myöten. :) Tunnelmallista loppiaista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäiset kiitokse Tiia<3 Tähtihuivista on tullut varmaan suosituin talvihuivini ja se muutti taloon lähes vahingossa...:D

   Poista
 7. Thank you for joining Adrienne and me for "How I Wear My: Winter White." Your picture is featured in my post and I really liked your look. It is lovely to meet you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Jill for letting me participate<3 I have always loved that How I Wear My series. Its been very inspirational.You and Adrienne have such a great blogs, its been a pleasure reading those!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)