sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Päivän asua, hankintoja ja lauantainlinkki - Outfit of the day and saturday link...Kyllähän se tänään on sunnuntai, vaikka otsikossa lukeekin lauantailinkki, mutta lauantai jotenkin mennä hurahti synttärivieraiden ja muutaman ylimääräisen asian kanssa. Kiitoksia kovasti onnitteluista, joku siellä jo arvasikin että voisi olla kyse minun synttäreistäni ja tosiaan synttärit olivat perjantaina ja kemut sitten eilen. Oli aika ihanaa saada rakkaat ihmiset saman pöydän ääreen. Ääntä, naurua ja ruokaakin riitti. Ne on parhaat synttärit tuollaiset kun ihmisillä juttu luistaa... Vuosi tuli taas lisää niin että hujahti. Kohta joutuu miettimään onko sitä enää keski-ikäinenkään...;))


Tunnustan että asukuvia varten puin nilkkurit jalkaan, mutta itse synttäreitä juhlin ihan kyllä kotoisasti villasukissa... Nilkkureista putkahtikin mieleen, että olisikohan nyt se aika vuodesta kun Eccoja saa taas mukavalla alennuksella ja kävin tarkistamassa Eccon kotisivut (täällä) ja näinhän se todella on, osa kengistä on peräti 50% alennuksessa ja kokojakin oli jäljellä ihan mukavasti. Eccot on sellaiset minun jalkaani käyvät kengät, siitä tämä vinkki teillekin. Kokojakin löytyy useinmiten aina kokoon 42 saakka.


Nuo talvinilkkurit asukuvissa ovat siis jo edellisten talvien mallistoa ja olleet varsin mainiot käytössä. Lesti tukee jalkaa, korko on puuta, eikä koron korkeuttakaan oikeastaan huomaa. Lisäksi niissä on vuori ja pitävä pohja. Sen verran arvoikkaita Eccon kengät kuitenkin ovat että muutamat parit, jotka omistan olen hankkinut kaikki alesta. Nämäkin talvinilkkurit, jotka on blogissakin tarkemmin esitelty täällä.


Ja mitä hankintoihin tulee niin kuvissa näkyvä kaulakoru on juuri sellainen, jota olen toivonut jo pitkän aikaa, mutta ei ole missään vastaan tullut. Torstaina olin tilaamassa omaa poskipunaani, jota ei näemmä kukaan enää toimitakaan suomeen ja juolahti mieleen että olin nähnyt tuon korun eräässä englantilaisessa nettikaupassa ja poskipunan saamattomuuden murheeseen päätin sitten tilatakin tuon korun. Hintaa jäi alessa reilu 17 euroa ja kuljetus oli ilmainen. Ajattelin että se nyt tulee sitten kun tulee jollain muulikyydillä ja hämmästykseni olikin melkoinen kun perjantaina iltapäivällä neljän aikaan soi puhelin ja siellä oli DHL:n kuski portin takana tuomassa pakettia. Kävelipä vielä ihan ovelle saakka ja niin kuulkaa 17 euron koru, matkusti päivässä englannista DHL:llä ilmaiseksi meille maalle keskelle ei mitään! Se on kyllä juttu minkä muistan aina kun jatkossa puen korun päälleni! Hauskin synttärilahja pitkään aikaan!

Ja kuulkaa nyt vihdoin siihen lauantailinkin! Launtain linkki on Brighton The Day, joka oli oikeastaan rakkautta ensisilmäyksellä. Tavallisia asuja, paljon ylisuuria tunikoita, ponchoja, sitä "tavallista" arkea, josta oikeasti saa vinkkejä! Hauskoja lukuhetkiä. Minulla on pieniä ongelmia saada sitä tabletilla ladattua, mutta kannettavalla pelittää mainiosti.
Sunnuntai, nautitaan<3

Okey, I know its actually allready sunday (at least in Finland it is) allthough it says saturday link in the header. I had a birthday party saturday ( my  birthday was actually on friday) and didnt get much time to come here and write the blog. It was lovely birthday party, closest friends and family and good food, lot of laughter and talk. Just my kinda party!

A thought came to my mind when I was putting my Ecco winter booties on for the outfit pics and I started to remember that usually its this time of the year when Ecco shoe have their annual sale. I checked it and yes the sale is going on right now (here). The reason Im sharing this is simply that they make great shoes that last for long long time and for my feet they are nearly perfect. Not cheap though, and thats why I always get those from a good Sale! Go check that out. Fabulous shoes on Sale (and no, they are not paying me anything about this, but this is just my honest opinion).
On friday I also got the funniest birthday present ever. On thursday I was hoping to shop online my normal blush that aren for sale in finland, but all the online shops have stopped to deliver Benefit to Finland! I have no clue why? Oh anyway, when a woman is hit this hard (dont get my favourite blush anymore) it has concequensies and I ended up bying this gorgeous necklace that I have been looking for a long time for a bargain price 17 euros, no transport costs. Friday afternoon around 4 pm when I was allready home the phone rang and the DHL was allready at my gate! The 17 euro necklace came from England to Finland in a one day! One day... wow what a perfect birthday gift! 

and now its time for the saturday link and this time its Brighton The Day. This was love at the first sight! I just love the simple everyday outfits that she wears! Hope you´ll enjoy them too! Have a good sunday with nice reading!

18 kommenttia:

 1. Paljon Onnea vielä näin jälkikäteen!
  Ihanaa nähdä jo valkoiset farkut ja Eccon nilkkurit ovat kyllä hintansa arvoiset :)

  kivaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuulanneli<3 Valkoiset farkut pääsevät aina silloin tällöin talvea piristämään, varsikin tummanruskean kanssa. Eccot ovat kyllä ollet aivan mainiot ja paljon niitä on pidetty myös! Mukavaa loppuviikkoa<3

   Poista
 2. Onnitteluni! Nopean ja hyvän palvelun sait kaunista korua ostaessasi :-)

  VastaaPoista
 3. Ensiksikin onnittelut syntymäpäivien johdosta. Toiseksi, ikä on vain numeroita ja keski-ikäisenähän voi hillua nykyisin vaikka kuinka kauan. Kolmanneksi, ihanat nilkkurit. Neljänneksi, no jo oli nopea toimitus. Olen paljon briteistä tilannut kosmetiikkaa, mutta aina on mennyt yli viikko, joten hienoa, että sait korusi noin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Onneksi ikä on vaan numeroita! Minä julistaudun vielä 6-kymppisenäkin keski-ikäiseksi. Ei tiedä vaikka silloin elettäisiinkin jo 120 vuotiaiksi...:)) Minäkin joskus tilaan briteistä kosmetiikkaa ja usein menee parikin viikkoa ennenkuin se on perillä. Moni käyttää monikansallista Hub kuljetus-/pakkausfirmaa ja se on kyllä etanaakin hitaampi.

   Poista
 4. Vileä uudelleen onnittelut! Onpa tosi kiva koru ja nopea palvelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Taisi tuo DHL:n mukava poika miettiä että mitähän tuo suu auki tuijottaa kun en ensin voinut ymmärtää että koru tuli jo ja oikein kotiovelle...:D

   Poista
 5. Oikein paljon onnea näin jälkikäteen! Ihanan nopeasti koru tullut perille saakka!

  VastaaPoista
 6. Hurjana onnea vielä. <3 Niin kaunis koru, täältä löytyy miltei samanlainen, mistähän lie olen hankkinut. Ja nuo nilkkurit ovat kyllä wau. <3

  Iloista sunnuntaita Sari ja koitahan sinäkin parantua.

  VastaaPoista
 7. Minä myös onnittelen uudelleen! Aiemmin en ollutkaan varma kumpi teidän perheessä juhli. Ja muista, ikä on vain numeroita, kuten kuluneesti sanotaan, mutta se on totta.
  Minun jalkaani sopii myös Eccot, rakkaimmat niistä on talvisaappaat jotka maksoivat omaisuuden, mutta on hintansa veroiset. Samoin tykkään kävelykengistäni. Nilkkurisi on odella kauniit.

  Kaunis koru, ottaisin samanlaisen heti itsellenikin. Ja mikä hyvä toimitus. Todellakin silläkin korulla on tarinansa. Oikein mukavaa pakkasviikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Eccot on kyllä hyviä jalkaan, vähän yleensä kokoaan suurempia, eivät varmaan ihan kapeajalkaisille sovi. Eccon saappaista täälläkin on haaveiltu, mutta maksavat tosiaan täysihintaisena pienen omaisuuden. Onneksi siellä on hyvät alet joka vuosi, ehkäpä minäkin saan joskus eccoissa saapastella... Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 8. Parhaat syntyärionnittelut!
  Ihana asu, maanläheiset värit sopivat sulle perfect.

  Energiaa viikkoosi Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija<3 Villis on muutaman talven vanha lempparipusero. Mukavan rento ja lämmin. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis RomanticLady<3 Mukavaa kuulla sinustakin pitkästä aikaa!

   Poista
  2. ;) olen vähän pitänyt taukoa työkiireiden ja ihan bloggausloman takia.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)