perjantai 31. tammikuuta 2014

Perjantain musta asu...

Montakohan kertaa olen sanonut etten oikein pidä mustasta? Nyt täytyy myöntää että joinakin päivinä musta vaan viehättää. Se on ihmeellinen juttu, vaikkei mikään minun lempivärini olekaan ja sitäpaitsi kamera halusi sitkeästi mustan värin kanssa tehdä minusta punapään! Neulepuserossa on hauskat vetoketjut molemmilla puolilla ja hieman pidempi takaosa. Mustassa siis kopsuteltiin menemään tänään. Musta on vaikeimpia kuvattavia värejä ja siksi jouduin kuvia hieman korjaamaan. Pyydän anteeksi kuvien laatua. Joulupukin listalla ON parempi objektiivi kameraan! Musta sopi tämän aamun mielentilaan. Ensiksikin nukuin pommiin, toiseksi auto oli jäässä ja kolmanneksi on kyllä pakko tunnustaa että aamuöinen ajelu liukkailla teillä ei ollut mieleinen tänään. Vielä vähemmän mieleinen oli ajelu lumipyryssä kolarien keskellä superliukkaalla kelillä iltapäivällä takaisin kotiin, huh! Selvittiin, toivottavasti selvisitte tekin ehjin nahoin lumimyräkästä! Se on perjantai ja aika rentoutua ja nauttia viikonlopusta! Ihanaa viikonloppua!


I have told many times that I actually dont like black. Sometimes I just feel the urge to wear it though, its really a funny thing how womans mind work! Black kind of fitted to my state of mind this morning since I over slept, car was frozen, roads were icy and when it was time to get home from work, roads were even more icy because of the blizzard. A blizzard that the meteorologists knew nothing about! Again! TGIF and weekend ahead, lets enjoy!

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuo mustakin sopii sinulle. Mukavaa viikoloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis asukokonaisuus. Joo on ollut kyllä semmoinen viikko ja liukastelut ja ties mitkä, että on ihan hyvä vaan olla kotona tämmöisenä lauantai aamuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Sama liukasteleminen on jatkunut koko viikon enemmän tai vähemmän, vaan kyllä se kevät kohta tulee!

   Poista
 3. Musta musta on hieno väri ;)) Mutta totta puhut, ihan hirvittävää yrittää saada mustista vaatteista edes jotakuinkin sellaisia kuvia, että niistä saisi selvää.

  Pari vuotta sitten muuten juuri tänä samana viikonloppuna oli se hirvittävä lumimyrsky, jolloin autoliikenne meni aivan sekaisin Helsingin ympäristössä ja satoja kolareita ja ulosajoja tapahtui. Muistan sen siitä, että silloinkin ajoimme moottoripyörämessuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kummallinen yhteensattuma että se kaaosviikonloppu oli juuri tasan vuosi sitten! Täytyy pitää tuo päivämäärä mielessä ja lomailla ensi vuonna tähän aikaan...:D Mulla on kolarikiintiö täynnä ja ajamista muutenkin paljon.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)