keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Melkein päivän asu...


Siis valkoinen karvaliivi (taas karvaliivejä!) pääsi tänään töihin, mutta ei ihan tässä kombossa. Saappaina olivat hieman lämpimämmät (ja rumemmat) saappaat ja beiget housutkin lähtivät suuruuttaan jo kiertoon ja jalassa tänään olivat harmaan beiget. Kuvat on siis otettu ja aikaisemmin inspiraatiopuuskassa ja loput saatte tänään kuvitella...:) Kokeilin myös tuota "boheemia" beigeä karvaliiviä kashmirneuleen kanssa, mutta pidin enemmän valkoisen ja beigen tuomasta kontrastista tällä kertaa. Tuo kashmirneule on tuottanut minulle jostain syystä päänvaivaa, se kun on jotenkin aina olevinaan liian pitkä tai väärän mallinen, mutta liivin kanssa se ei niin häiritse. 


Ajattelin tuossa että kun olen melkoinen taivastelija/keräilijäluonne ja muistiin on kerääntynyt melkoinen määrä ulkomaisia blogeja joissa joskus käyn taivastelemassa värejä ja inspiraatiota niin voisin vaikka joka perjantai laittaa viikonlopun luettavaksi yhden linkin. Miltä kuulostaisi? Toki taivastelen ihan suomalaisissakin blogeissa, jotka eivät ole lukulistalla, mutta suurin osa niistä on niin tunnettuja että kaikki ne jo tietävät, niistä lienee turha laittaa mitään linkkejä.

4 kommenttia:

 1. Laita vaan linkkejä , hyvä ajatus ! Joskun löytyy kivoja blogeja , mutta jos ei heti merkkaa niitä niin unohtuvat! Kiva tuo karvaliivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti anneaulikki! Nyt on ensimmäinen linkki postattu! Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Linkkejä vastaanotetaan mielellään täälläkin! Karvaliivit ovat kyllä kivoja, pitää taas muistaa sellainen pukea ylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen linkki postattu :) Minun tekisi mieleni sellaista tummaa karvaliiviä, joka sinun komerostasi löytyy, mutta 3 karvaliiviä taitaa olla jo liikaa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)