lauantai 11. tammikuuta 2014

Mustaa ja vaaleanpunaista II - Black and pink IIKuten aikaisemman musta/vaaleanpunainen yhdistelmän yhteydessä sanoin, oli mielessä jo seuraava yhdistelmä näille väreille. Tässä se nyt on. Yksinkertainen puuvillaneule ja musta bleiseri. Nyt saakin sitten jo kaivaa villaiset neuleet esille, jos säätiedot mitenkään paikkansa pitävät. Täällä sataa parhaillaan lunta ja päivällä oli ihanasti pakkasta ja kuiva keli! Oli ylellistä käydä lenkillä koirien kanssa ilman että kaikki olivat yltäpäältä kurassa. 
Vaaleanpunainen kashmir- tai merinovillaneule olisi kyllä kiva lisä vaatekaappiin, mutta ainahan sitä saa haaveilla...:)


Like I said before in my last post in black and pink I had allready the next black and pink in my mind. Simple outfit for work. Jacket and a cotton sweater. Since today we finally got snow and colder weather its time to put away cotton sweaters and take out the woolen ones. I would like to add  pink cashmir or wool sweater to my closet. Perhaps Ill find one some of these days.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)