perjantai 3. tammikuuta 2014

Preppy look vahingossa...
Ja mitenkäs se sitten syntyi? No ihan kyllä vahingossa kun piti löytää taas tämän miesten ruutupaidan kanssa jotain käyttökelpoista. Olen niin superihastunut tähän ruutupaitaan, vaikka se ei värinsä puolesta ole kovin imarteleva. Sen kanssa piti siis löytää jotain vaaleaa, joka sopii paremmin omiin väreihin. Ainoa vaalea vaate jonka alle se kivasti mahtui oli tämä vaalea neule.
Seuraava ongelma olikin sitten mitkä housut? Tässä kolme vaihtoehtoa, joita kokeilin. Saatte arvata mihin niistä päädyin huolimatta periaatteestani joka on lyhyt neule-> leveät bootcut lahkeet...:)
Periaatteet ovat hienoja, jos niistä osaa pitää kiinni. Toinen periaate, josta päästin tänään myös irti, oli se että "preppy" look olisi vain nuorille. Höpöhöpö! Tässä iässä saa pukeutua miten haluaa, se on niitä harvoja iän tuomia etuja. Sitäpaitsi nykyään ei näytä muutenkaan olevan kovin paljon raja-aitoja pukeutumisessa vanhoihin aikoihin verrattuna. Mummokin voi näyttäytyä tyylikkäästi minissä jos niikseen tulee...:) Tosin mummot pukeutuivat miniin jo 60-luvullakin.

12 kommenttia:

 1. Sitä miniä odotellessa...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sekin päivä vielä tulee...:D Jos äitini on pitänyt minimekkoa lehtikuvassa yli 4-kymppisenä lapsenlapsensa ja minun ristiäisissäni 60-luvulla niin mitä äiti edellä niin tytär perässä...:)

   Poista
 2. Kauniita kokonaisuuksia ja kyllä se minusta vaan tuo ylin on ehdottomasti paras. Ja miksi sitä ei saisi preppyä käyttää jos siinä viihtyy? Oikein hyvin saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Jotenkin tuo oli viihtyisä asu, mutta kun sitä näkee blogeissa niin paljon jo muutenkin...

   Poista
 3. Minun mielestäni keskimmäinen on paras :) Tosin kaikki näyttää hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin keskimmäinen näyttää parhaalta, mutta töihin menin kuitenkin ylemmässä eli tummissa kapeissa farkuissa, vaikka bootcut olisi varmaan ollut tyylikkäämpi.

   Poista
 4. Olen ylimmän vaihtoehdon kannattaja :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä valinta! Siinä päädyin töihin sitten loppujen lopuksi. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Ruutupaidat on nyt niin hittiä, että sietää pitääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutupaidat taitavat olla nykyään joka syksy ja talvi vähän muodissa, punasävyinen olisi kiva lisä omaan vaatekaappiin. Luulen että näitä samoja ruutuja saatte katsella myös ensi talvena...:D

   Poista
 6. ♥kaikki hyviä, mutta "valitsen" vaalean asukokonaisuuden. Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua myös sinne! Vaalea oli minusta myös kiva, luulen että se pääsee myös ahkeraan käyttöön!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)