tiistai 14. tammikuuta 2014

Pakkasherra tuli kylään...


villaa villan päällä
Nytpä se talvi sitten tuli ja kertarysäyksellä. -10 pakkasastetta vielä menee, mutta maanantaina oli jo -16 ja tänään tiistaina -19 kun lähdin töihin ja nuo lukemat saavat jo miettimään mitä kaikein lämpimintä vaatekomerosta löytyy. Maanantai mentiin vielä hillitysti näiden neuleiden avulla ja tavallisissa talvisaappaissa. Tiistai olikin sitten jo toinen juttu, silloin tyyli lensi ikkunasta ja lämpö tuli tilalle eli kyllä tiistaiksi jalkaan sitten päätyivät nuo vähemmän tyylikkäät Uggin saapikkaat ja vanha virttynyt kashmirneule, jonka päädyn pukemaan aina ensimmäiseksi kun kylmän paniikki iskee. Aamulla oli tottakai pipokin päässä ja paksut rukkaset kädessä. Kukapa ei inhoaisi palelemista. Lisäksi kamera parka järkyttyi pakkasesta ja untuvatakin heijastavasta pinnasta kuollakseen. Huomenna tänne on luvattu aamuksi yhtä paljon pakkasta, täytynee löytää jokin kompromissi lämpimän ja tyylikkään asun välillä...:)

After a long warm and rainy beginning of the winter the real winter came much like out of the blue and now its been between -16 and -19 degrees celsius here since last weekend so warm clothing came before style at least today when I finally had to put my old Ugg boots on for the warmth. Its going to be around -18 degrees celsius again tomorrow and I guess I need to find some compromise between style and warmth...:)

6 kommenttia:

 1. Niin olin minäkin tänään topattuna päästä varpaisiin ;) Töissäkin on kylmä ja nyt mukavuus vie voiton vaatetuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin se taitaa tehdä joka talvi. Mikähän siinäkin on ettei vielä ole keksitty mitään huipputyylikästä ja samalla lämmintä? Minulla ongelma on varsinkin jalkineiden kanssa, varpaat täytyy olla aina lämpimässä...:)

   Poista
 2. Joo kyllä niitä vaatteita kiskottiin päälle kerroksissa täälläkin. Pieni pakkanen on ihan kiva, tämä menee omaan makuuni jo ihan liian viileäksi. Alkavat nuo UGGitkin houkuttamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Minä viihdyn vaikka -10 asteenkin pakkasessa ihan hyvin, mutta liki -20 on jo vähän liikaa. UGGit on lämpöisät mutta auttamattoman liukkaat, eikä ehkä kovin kauniitkaan. Mikä siinä on että harvoin lämpöisyys/tyyli/käytännöllisyys kohtaavat samassa vaatteessa tai jalkineessa?

   Poista
 3. Huopatossut ovat olleet kovassa käytössä viime päivinä. Tosin sen verran turhamainen olen etten ne jalassa koiranpissityslenkkejä ja zumbatuntia pitemmälle lähde ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies juuri kyseli eilen että tehdäänköhän niitä huopatossuja missään enää?? Minä taas hämmästelin että miksiköhän sellaiset, eikös ne ole liukkaat?? Meillä suuret koirat innostuu välillä sen verran että on pakko lenkille pukea kengät joissa pysyy pystyssä liukastumatta, on ne sen verran kaheleita ja jos 2 on samaan aikaan talutuksessa niin remmin toisessa päässä voi olla kiloja helpoti 70...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)