torstai 16. tammikuuta 2014

Ihana valo...
 
"minä väsytän itseni työssä jota siksi teen että pimeän hetkellä äänet niin on sanoneet se on ihana tunne mutta sana joka kahlitsee käännän väsyneet kasvoni sinuun ja jaksan taas sinä valutat voimasi minuun niinkuin nukkuvaan se saa silmäni auki ja jalkani nousemaan oi ihana valo, niin on nimesi kaunis sana ihana valo, onko portit jo auki? oi ihana valo, ihana sinä olet aurinko"

Samuli Edelmann


Ehkä Samuli Edelmann ei nyt ihan suoranaisesti aurinkoa tarkoita tuossa biisissään, mutta tuo biisi  tuli tänään mieleen tuossa kotikonttoripäivää pitäessä ja aurinkolaskun aikaan koiria lenkittäessä. Vihdoinkin aurinko silloin tällöin hellii meitä valollaan. Tuntuu että jaksaakin paremmin näinä aurinkoisina päivinä! Päivän kotiasu oli viimetalvinen poncho, joka toki on nähty blogissa aikaisemminkin. Pakkasta taas -14 ja rapiat enkä rohjennut noista töppösistäni taas luopua. Poncho on ihan superlämmin, tuollainen melkein laatikon mallinen hapsutus. Lisäsin vyön lähinnä lämmön vuoksi, mutta ehkä se on muutenkin ihan kiva. Näppäräsorminen neuloisi tälläisen itse, mutta tämä kappale on ihan kaupasta. Napitettava kaulus tuo vähän vaihtelua, vaan tällä pakkasella se pysyi tiukasti ylhäällä! 


Finally some light to this darkness! It feels like you can actually do more in a day when you have sun shining. Today I worked from home so todays outfit was extra casual. I enjoy my old woolen poncho in this weather (-14 degrees celsius that is), and the belt adds little more warmth to it. Nearly friday! I really hope we get a sunny weekend!

6 kommenttia:

 1. Voi kun on taas niin ihanan lämpimän näköinen kokonaisuus. Eilen paistoi kyllä aurinko kauniisti, oli päivästä kiva olla hetki ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla melkoinen vilukissa, täytyy tunnustaa että vaatekaapista löytyy melkoinen määrä lämmintä päälle laitettavaa...:D Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihana poncho. Mä niin tykkään kaikista tällaisista erikoisista neuleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään ponchosta kovasti ja se on aika käytännöllinenkin. Pitäisi kokeilla leveiden farkkujen kanssa hippityyliin, voisi olla kiva!

   Poista
 3. Ihana on valo, mutta ihana on myös tuo sun poncho.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)