torstai 30. huhtikuuta 2015

Sininen teemaviikko päivät 1 ja 2 - Blue theme week days 1 and 2...

Siniseen pukeutuminen ei ole ongelma minun komerolleni, ehkäpä ihan päinvastoin. Ei tarvitse kuin avata komeron ovi, niin sinistä suorastaan putoaa syliin. Suurempi ongelma on se, mitä sinistä laittaisi päälleen. Ohessa maanantain ja tiistain asut. Tiistain toimistoasu ponchoineen ensin, toisena maanantain sateisen kotikonttoripäivän asu.  
Tummansinisen paksun pooloneuleen olen hankkinut joskus muutamalla eurolla kirppikseltä ja se on seurannut mukana jo vuosia. En ole raaskinut pois heittää ja se on mukavan paksu ja lämmin koleina päivinä kotona. 

Työviikko mennä hurahti taas ja ollaan jo Vappuaatossa. Meillä vappua juhlistetaan ihan kotioloissa ja luultavasti vähän puutarhatöissä. Mitä vappusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Aurinkoista Vappua kaikille<3 Toivottavasti luvatut lumisateet pysyvät poissa!


Here are the first 2 blue outfits of this blue theme week. I noticed that wearing blue is hardly a problem for me. I barely have to open my closet and blue clothes kinda fall into my lap. Bigger problem has been what blue to choose to wear this week. Most of my blue colored clothes are dark blue or navy blue and I have more blue than I thought I would have. 
I wish you all Happy first of May<3

10 kommenttia:

 1. Tänä keväänä on paljon sinisen värejä. Itse olen vähän taistellut sinistä vastaan, koska mulla ei ole siniseen sopivia kenkiä.. paitsi nyt olisi valkoiset Minna Parikat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset Minna Parikat kuulostaa ihanilta kesäkengiltä. Kesäisiä asukuvia odotellessa mukavaa vappuviikonloppua!

   Poista
 2. Tykkään sinisestä, joten siniset asut kolahtavat aina. Kivaa vapun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on jotenkin kivempi kuin musta, mustassa tulee helposti vähän hautajaistunnelma. Kivaa vapun jatkoa myös sinne!

   Poista
 3. Sinulle sopii sininen hyvin, ilmankos niitä kaapistasi löytyy. Tykkään ponchosta, se olisi juuri tämän päivän asu, välillä aurinkoa, välillä koleaa. Ihanat nilkurit.
  Ruudun tällä puolen vapun vietto kotoilun, ehkä oihatöiden merkeissä. Nyt tuntuu, että kotona on kiva olla.
  Hyvää Vapun päivää ja viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Tuo poncho on aika hyvä tämän kelin asu, varmasti tulee käytettyä enemmänkin. Kotoilu ja puutarhan hoito on parasta mitä tiedän. Hyvää Vapun päivää ja viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Sininen on klassikkoväri ja sitä pitää jonkin verran aina olla kaapissa :-) Mukavaa pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mutta minusta alkaa tuntua että "jonkin verran" on vähän suhteelinen käsite, tuntuu täällä olevan päättymätön sinisen virta vaikka luulin että sitä on juurikin "jonkin verran"...) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 5. Tummansininen ja valkoinen ovat lemppareita. Ihanat neuleet ja tuo kaulakoru. <3

  Hauskaa vappupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Hauskaa vappupäivää myös sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)