sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Pinkkiä ja valkoista ja lauantailinkki - Pink and white with saturday link...Tuntuu ihan epätodelliselta että viikko mennä hujahti jo! Yli viikko edellisestä postauksestakin on jo. Herranpieksut sentään. Viikko hujahti vähän vähillä yöunilla ja kaikenlaisella "ylimääräisellä" touhulla ja energiaa ei sitten enää bloggaamiseen riittänytkään. Nyt jos saisin elää saman viikon uudelleen, niin olisin ottanut opikseni ja yöunista en tinkisi. Nyt sen valvomisen aiheuttaman eron oikein huomasi ja jatkossa olen viisaampi ja muistan että hyvät yöunet ovat jaksamisen edellytys. Sitä vaan kuvittelee olevansa superihminen ja jaksavansa työpäivät ja niiden jälkeisen elämän tarvittaessa 4-5 tunnin yöunillakin. Ei kuulkaa enää tässä iässä. Viikkoon toki kuului kaikkea kivaakin mm. kuubalaisen musiikin  konsertti Kulttuuritalolla ja vähän remonttia ja kaappien maalausta kotona. 


Miten teidän viikkonne on sujunut? Hujahtiko se yhtä nopeasti kuin täällä?

Kelit ovat sentään olleet vähän keväisemmät ja pikkuhiljaa se alkaa vaikuttaa pukeutumiseen. Huomaan ensimmäisenä käyttäväni mieluusti valkoisia farkkuja. Sen verran kylmä on kuitenkin ollut että vieläkin mieluusti kääriydyn vanhaan mustaan kevytuntuvatakkiin ja se tuo muutenkin vähän "särmää" kokonaisuuteen. 


Ensi viikolla ajattelin aloittaa värien teemaviikot. Yksi viikko ja yksi väri. Ensi viikolla vuorossa sininen ja sinisen eri sävyt. Seuraavalla ehkä punainen? Tarkoituksena käyttää ainakin jotain kyseisen väristä vaatekappaletta per asu, mieluummin useampaakin ja kaivella vähän enemmän komeron kätköjä.

Myöhästyneenä lauantailinkkinä tällä kertaa mielenkiitoinen ennen kokopäiväistä bloggaamista politiikassa työskennelleen Laceyn tyyliblogi A Lacey Perspective Washington DC:stä.

Rentoa sunnuntaita<3It seems impossible that its been allready over a week since my last posting. This week has been extremely busy and I havent gotten much sleep lately. You kinda think you can get away with it, but at this age, sleep deprivation affects everything you do. And also how you look. Puffed eyes and pale skin are not the most wanted consequences you need at this age... 

Outfit of the day is white and pink. One of my favourites when spring (cold one) is finally here is to start wear white jeans. They practically go with any other color. This time with my favourite pink sweater. 

Next week Im starting a series of color theme weeks. Im trying to wear as much one color per week as possible. Next week is going to be blue week. 

Todays late saturday link is A Lacey Perspective  from DC. Enjoy your sunday and reading<3

12 kommenttia:

 1. Valkoinen raikastaa kivasti pinkin <3 ja musta tuo tosiään hieman särmää , ei tule yltiösöpö :)
  Mukavan leppoisaa sadesunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Olet tosiaan oikeassa, pelkkä valkoinen ja tuo pinkki on ehkä vähän liian söpöä...:))

   Poista
 2. Upea yhdistelmä. Toimiva ja kivasti tuo vaalea sopii asun sydämeksi.

  VastaaPoista
 3. Heti tuli keväinen olo kun katsoi valkoisia farkkuja, värit sopivat hyvin yhteen.

  Mielenkiinnolla odotan väriviikkojasi.

  Voi ei, kuubalaista musiikkia, osaan kuvitella miten on ollut nautinnollista. Meillä olisi ollut muutaman mäntyhuonekalun maalausta tänä keväänä, mutta taitaa jäädä. Mukavaa Vapun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Kuubalainen musiikkikonsertti oli aivan ihana ja mukana oli muusikkoja parista kympistä 85-vuotiaaseen! Vielä on kevättä ja kesää aikaa maalailla. Muutama projekti täälläkin odottamassa vuoroaan vielä.

   Poista
 4. Onpas kivan näköistä kun ylläsi on valkoiset farkut! Mulla ne ovat vielä jossain talvisäilössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä ne farkut sieltä talvisäilöstä niin tulee kevättä rintaan. Mennäänhän jo Vapussa pikkuhiljaa.

   Poista
 5. Oi kun kiva yhdistelmä, sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
 6. Toi marjapuuronväri on aivan ihana ja pukee sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja<3 Pusero kuuluu kyllä sellaisiin lemppareihin että kun siitä aika jättää niin tulee kyllä suru puseroon...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)