maanantai 6. tammikuuta 2014

Winter essentials - Winter whites - talven vaaleathiekanvärinen

Tässä lumettoman talven pimeydessä olin jo unohtanut kaikki vaaleat värit, joita yleensä käytän talvella useinkin. Nyt ne tupsahtivat mieleen kun satuin näkemään tämän postauksen ja se sai minut kurkkaamaan vaatekaappiini uudelleen. Neuletakkien kohdalla totuus on se että kaapissani on karkeasti puolet tummaa ja puolet vaaleaa. Aika paljon siis vaaleaa. Päätin että nyt on aika ottaa myös vaaleat käyttöön piristämään tätä tummuutta! Neuletakit olivat vähän eri pituisia ja sävyisiä, yksi jopa kimalletakki (yksi viime talven suosikeistani) ja nyt on vaikea päättää mikä näistä on huomisen asu! Hovikuvaajan suosikki oli tuo kimalteleva neuletakki, mikä teidän suosikkinne on?
valkoinen
valkoinen punaisella huivilla
kimaltava kermanvärinen
Vaihtamalla erilaisia ja eri värisiä huiveja, saappaita, nilkkureita on helppo näitä muokata ja piristää. Vaalea väri on tumman lailla helppo yhdisteltävä.

Winter whites are one of my winter essentials, I enjoy using the light colors and adding some color to the outfits if needed. I had forgotten all about my white (sand, cream etc.) cardigans allready. Maybe it was because of this winter without any snow. I decided that its time to start using winter whites to cheer up this darkness without any snow!

6 kommenttia:

 1. Kaikki toimivat, mutta ehkä tuo kimalle olisi suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos elämää Onnenpähkinässä! Kimalle pääsi tästä joukosta tällä viikolla työasuksi, se taisi olla myös oma suosikki...:)

   Poista
 2. Kaikki ovat kauniita - en osaa suosikkia nimetä, mutta housut ovat kivat - samoin nuo kengät:)
  Oikein hyvää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, mukavaa viikkoa myös sinne! Kengät ovat viime syksyn aleostos Henkkamaukalta, taisivat maksaa peräti 7 euroa, lesti on minulle juurikin sopiva. Tietysti haaveilen oikeista mokkanahkaisista vaaleista nilkkureista, mutta ehkä sitten kun näistä aika jättää...

   Poista
 3. Kyllä vaaleat ovat vaan niin kauniita. En osaa suosikkia sanoa, mutta kauniita ovat kaikki.
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)