torstai 2. tammikuuta 2014

Pastellivärejä... Casual Thursday

Taisin mainita aikaisemmassa postauksessa, että joudun aina miettimään mitä värejä voi yhdistää ja mitä ei. Joskus tulos on täysi katastrofi, joskus taas ihan kiva, niinkuin tämä harmaan neuletakin ja roosahtavan värin yhdistelmä. Ei vaan koskaan aikaisemmin tullut mieleen yhdistellä juuri näitä väriä. Tuo neuletakki omituisen harmaan sävynsä kanssa on ollut vähän sellainen orpopiru vaatekaapissa. Ihanan pehmeä ja lämmin, mutta hankala väri. Seuraavaksi ajattelin kokeilla sen kanssa jotain sinisävyistä. Huomenna jo perjantai ja sitten alkaa 3-päiväinen viikonloppu!

This cardigan is a bit of a closet orphan, but today I found at least one color to go with it. I liked the combo and the warmth and softness of the cardigan. The weather was chilly, there was actually a little snow on the ground here today.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Tykkään myös sisustuksessa käyttää harmaata ja roosaa/vaaleanpunaista. Sopii yhteen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Enpäs ollut tullut tuota sisustuspuolella ajatelleeksikaan. Kiitos vinkistä, taidan ottaa vinkin ja laittaa vaaleiden ja harmaiden sävyjen kaveriksi jotain vanhaa roosaa, heti kun joulusisustuksesta raaskin luopua! :-D

   Poista
 2. Kaunis asu :) Harmaa sopii yhdistettäväksi aika monen värin kanssa kunhan valitsee oikeat sävyt esim. viininpunainen ja harmaa sopivat myöskin hienosti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä PauMau! Kokeilen myös viininpunaista tämän kanssa pikapuoliin, sillä villis on niin rakas että siitä en aio luopua ennenkuin se hajoaa päälle...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)