perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kirsikanpunaista ja beigea - Cherry red and beige


Laiminlyöty blogiparka. Täällä sitä taas ollaan, viikko on mennyt ihan hujauksessa ja monet iltamenot ja harrastukset ovat tällä viikolla veroittaneet blogiaikaa tehokkaasti. Lisäksi liikunnan puutteenkin vuoksi olo on ollut työpäivien jälkeen vähän kuin tiskirätillä. Mistähän sitä saisi lisäenergiaa? Sitä nimittäin tarvittaisiin nyt kipeästi. Viikko ja risat vielä armonaikaa ennenkuin tekeminen loppuu vähäksi aikaa kuin seinään polvileikkauksen vuoksi ja siihen mennessä pitäisi saada tuhat asiaa aikaiseksi. Hoitaa työt siihen kuntoon että tuuraajien on helppo olla, lajitella ja hinnoitella kirpputorille sunnuntaina menevät myyntikamat ja pistää huusholli ja pihamaa kuntoon. Siinä sitä riittää haastetta vähäksi aikaa. Runsaan viikon päästä blogikin varmasti hiljenee vähäksi aikaa, toki kuvia on muistikortille kertynyt runsaasti ja ajattelin laittaa teille postauksia ajastettuna tulemaan siksi aikaa kun joudun lojumaan koipi ylhäällä ja toipilaana. Hirvittää jo etukäteen. Polveen laitetaan uusi eturistiside kun vanha on mennyt poikki vuosia sitten ja arpikudos ei oikein tahdo kestää ja varmaan samalla korjataan vähän muita pienempiä vammoja. Onko siellä ruudun toisella puolella kokemuksia eturistisideleikkauksista? Ei sitten kauhutarinoita kiitos, niitä on kollegoilta kuultu riittämiin...:DPäivän asuna tällä kertaa kirsikanpunaista ja beigeä. Huivi on uusi kesähankinta ja siitä on tullut yksi lempparihuiveista. Se on Becksöndergaardin M-Patricia (siskolle tiedoksi). Meillä oli siis teemapäivä taas töissä, ei saanut olla päällä mitään mustaa, valkoista tai harmaata ja jotain värikästä piti olla. Minä kannoin kortena kekoon kirsikanpunaisilla kynsillä ja t-paidalla. Oli hauskaa kun yhdellä miespuolisella kollegalla sattui olemaan juuri samansävyinen paita ja housut. Kiva oli nähdä välillä miehilläkin väriä töissä. Ihanaa kun on viikonloppu edessä! Lauantailinkki tulee tässä hieman etukäteen. Freyja Lifestyle fashion on pienen kanadalaisen Fernien kylässä sijaitsevan vaateputiikin vähän boheemimpi blogi. Kesäistä viikonloppua!

Its been a very busy week and I havent had time enough to write the blog this week but here I am finally. I hope to have more time and energy during the weekend to write and do about thousand chores. Im going to take some clothes and other stuff to the local fleamarket this weekend and have gardening and so much stuff to do. I have just little over a week to have everything done and ready in time for a little knee surgery. Blog will also take a break after the surgery allthough I have a lot of unpublished pics and some stories to tell and I hope to finish them in time to publish with the timer during my worst recovery weeks. But now its time for the weekend! Above you´ll find the saturday link, enjoy reading and your weekend!

19 kommenttia:

 1. Kiva väriyhdistelmä! Tsemppiä leikkaukseen ja pikaista kuntoutumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Onneksi on vielä vähän aikaa hommille ennen leikkausta!

   Poista
 2. Blogilaiskuus on vaivannut täälläkin , jää vähän muiden hommien jalkoihin ;) onnea leikkaukseen ja toipumiseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinut tuntien tuskin nyt sentään laiskuus! Ajanpuute on jotenkin nyt kesällä vieläkin suurempi kuin yleensä. Hirvittää leikkauksen jälkeinen toipilasaika kun mitään ei saa, eikä pysty tekemään, mutta eiköhän se siitä!

   Poista
 3. Kiva väriyhdistelmä ja kaunis punaisen sävy! Onnea leikkaukseen ja kärsivällisyyttä toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Mietiskelin tuossa juuri äsken että kirsikanpunainen ja kaikki malvaan viittaavat sävyt taitaa olla mulle niitä lemppareita. Perinteinen punainen ei oikein sovi minulle. Kirsikka on tämän kesän juttu! Voi kun saisi jo torilta kirsikoita...:)

   Poista
 4. Oi kun kiva väriyhdistelmä, pidän tuosta punaisen sävystä valtavasti, ihana! <3
  Onnea leikkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Dahlia<3 Kirsikanpunaisesta taitaa tulla yksi lemppareista kun puhdas punainen ei oikein sovi minulle. Vielä onneksi viikko leikkaukseen!

   Poista
  2. P.S. Blogissani on sinulle haaste :)

   Poista
 5. Voi polvea, mutta huoli pois - kohta se on taas hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisikin olla huolehtimatta... Mutta oikeassa olet, parempi polvesta varmaan tulee!

   Poista
 6. Kiva väriyhdistelmä, kirsikanpunainen piristää maanläheistä beigeä juuri sopivasti. Voi voi, kurja juttu leikkaus näin kesää vasten, mutta eipä noita aikoja voi oikein valita. Ota vaaka-asento levon kannalta, kun et voi tehdä mitään, et vaan voi. Toivuttuasi uusin voimin hommiin käsiksi. Helppo näin vierestä huudella, kun oma pää ei kestäisi päivän makuulla oloa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti PauMau<3 Totta on että mieluummin olisi syksyllä toipilas ja nauttisi kesästä! Ei taida olla oikein minun päänikään tehty siihen että joutuu makoilemaan ja laittamaan rukkaset totaalisesti naulaan kun tota tekemistä aina olisi...:( Onneksi sentään Ipadia pystyy katselemaan makuultakin!

   Poista
 7. Onnea leikkaukseen. Odottelen kuulumisia sitten kun ehdit ja jaksat keskittyä. Blogisi on ihana, olen seurannut tätä yli puoli vuotta. Katsoin vanhemmat tekstitkin ja täytyy kyllä sanoa, että olet todella muuttunut eduksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu, on tosi ihana kuulla vähän kommenttia teiltä rekisteröitymättömiltäkin lukijoilta! Sitä aina joskus miettii että minkähänlaisia ihmisiä siellä ruudun toisella puolella oikein on kun teitä on kuitenkin huomattavasti enemmän kuin rekisteröityneitä lukijoita. Kiva kun jaksoit kommentoida<3 Vähän tuosta muutoksestahan tässä blogin aloittamisessa aikanaan oli kyse ja siitä että oppisi matkan varrella pukeutumisesta ja tyylistä sekä siinä sivussa ehkä muillekin olisi vähän oppiaa ja iloa! Kuulumisia laittelen leikkauksen jälkeen heti kun vaan kykenen ja varmaan siksi aikaa laitan muutaman ajastetun jutun jo valmiiksi tulemaan.

   Poista
 8. Kiva yhdistelmä. Tsemppiä operaatioon.

  VastaaPoista
 9. ♥Kaunis asu, ihanat sävyt! Tsemppiä♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)