torstai 12. kesäkuuta 2014

Summer Essentials I - white blazer and grey t-shirt...Kesään kuuluu valkoinen bleiseri ja harmaa t-paita. Ihan ehdottomasti! Moni näkyy blogeissa metsästävän ahkerasti täydellistä t-paitaa, minulle kelpaa vähemmänkin täydellinen. Tässä versioissa on kuvia, ihan yhtä hyvin se voisi olla yksivärinen ja sen voisi asustaa kivasti koruilla. Kuvallinen on ehkä parempi sellaisenaan, kaulakorun kanssa se voisi olla vähän levoton yhdistelmä. Valkoinen bleiseri on rypistymätöntä materiaalia ja sopii siksi oivallisesti työkäyttöön. Valkoinen kaunis pellavableiseri on unelmissa, toivottavasti sellainen tulee joskus vastaan kohtuuhinnalla. Roikkuuko teidän vaatekaapissanne valkoinen bleiseri kesäkäyttöön?
Huivi on vanha tuttu ja töissä pakko pitää ilmastoinnin takia. Se on siis nähty jo täällä. Puuvillaa ja väreiltään tosi helppo, käy lähestulkoon kaiken kanssa. Monikäyttöisyys on nykyään tärkeää minun huivivalikoimassani, niitä on ennestään liian paljon sellaisia, jotka käyvät vain tietyn värin tai asun kanssa. Yritän vähentää kovasti tavara- ja vaatemäärää komeroissa ja ostaa vain sellaista joka on usein käytössä ja sopii moneen menoon. Tietysti luonnonkuidut ovat ykkösasemassa näissäkin hankinnoissa. Jo torstai ja sade jatkuu, huomenna viimeinen työpäivä ennen leikkausta.


White blazer and grey t-shirt are one of my summer essentials. White goes so well with almoust anything and its perfect color for warm days. How about you? Does white blazer belong to your summer essentials? Grey t-shirt is great too, goes with so many colors, in these pics Im wearing one with print, but it could be one coloured also and that you could accessorize it with nice summer jewelry. That could be even better choice. Simple and easy!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus ja aivan ihana pusero! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Mukavaa viikonloppua sinulle ja kotinörtille!

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus. Sä näytät taas niin hehkeältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju! Ehkä sen hehkeyden salaisuus on uusi huulipuna...Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kesäinen kokonaisuus! Kyllä, valkoinen bleiseri kesäkäyttöö löytyy kaapista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän taika oikeasti on? Valkoinen bleiseri ja valkoiset farkut ne vaan pitää olla, menevät niin monessa asussa kivasti kesäisenä! Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)