tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kirsikanpunaista ja mustaa - Cherry red and black...
Tämä postaus tulee teille ajastettuna ja toisen kerran kuvissa sama kirsikanpunainen t-paita joka esiintyi jo aikaisemminkin. Mustien farkkujen kanssa aika kiva ja rempseän värinen. Tykkään kovasti, taitaa olla kirkasvärisin vaate kaapissani tällä hetkellä. Pakko kuitenkin laittaa jakku päälle kun on sen verran viileät kelit. Toivottavasti edes heinäkuusta tulee lämpimämpi. Juhannuksestakin luvassa valitettavasti poikkeuksellisen kylmä ja sateinen. Aika monta juhannusta tässä on saatukin hyvistä keleistä peräkkäisinä vuosina nauttia! Mukavaa viikkoa sinne ruudun toisell puolelle! En varmasti vähään aikaan pysty vastaamaan kommentteihin enkä kommentoimaan teidän blogeissanne, mutta lueskelen niitä täällä kyllä ahkerastai toipilasaikana Ipadilläni. 


Kuvassa asun kanssa on tilaajalahjana Yves Rocherilta saatu korusetti, joka on minusta kivan kesäinen, tykkään tuosta väriyhdistelmästä hopea-ametisti kovasti.


This posting comes to you timed. Seconde time for this cherry red t-shirt in the blog. It goes well with black jeans. The weather seems to stay chilly during this June so just have to wear a blazer as well. It seems that we are going to have to celebrate the Midsummer Night in chilly rainy weather. Hopefully the July will be warmer! Have a good week!

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti toipilasaikasi jää lyhyeksi ja tulet pian kuntoon. Mukavaa juhannusta säästä riippumatta :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis väri puserossa . Pikaista toipumista❤️

  VastaaPoista
 3. Kaunis pusero ja ihana korusetti. Joku tuossa kaulakorussa ihastutti kovasti.
  Pikaista toipumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Jotain erityistä tuossa korussa on, sillä tykkään itsekin vaikka tuollainen halpis onkin, mutta käyttöä varmasti sille tulee.

   Poista
 4. Kaunis pusero ja yhdistelmä, kuten huomaamme, käy tumman ja vaalean jakun kanssa. Olit tänään mielessäni, kun kävelin Lempäälän Ideaparkissa The Body Shopin ohi. Ostin aiemmin kehumaasi Hemp Hand käsivoidetta. Minulla kun on vuosia ja vuosia, kun aiemmin olen käynyt ko.liikkeessä. nyt sait innostumaan. Sain nyt ensimmäisellä kerralla lahjakoertin tulevaa ostoskertaa varten, mutta arvaa oliko kortti mukana. No ei. Yleensä aina on, mutta nyt rahapussi oli vieläkin vajaa korteista toukokuisen lomamatkan takia. No seuraavalla kerralla sitten. Eli, näin olit mielessäni:-) .Eikö ole kiva kun joku ajattelee, varsinkin nyt kun olet toipilas. Oikein rentoa toipumisaikaa. Mikäs sen parempi aika olla toipilas, kun ulkona näkyy kaikki neljä vuodenaikaa saman päivän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 On tosi kiva kun joku ajattelee, ehkäpä sekin edistää toipumistakin! Tuo Hemp Hand käsivoide on kyllä täälläkin vielä ihan jokapäiväisessä käytössä...:) Tuosta neljästä vuodenajasta en kyllä ole ihan varma, kesä tuntuu vielä puuttuvan joukosta...:)

   Poista
 5. Hyvää toipilasaikaa ja mukavaajuhnnusta!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)