sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Unohtunut lempitunika - Forgotten favourite tunic...
Mistä tietää että vaatteita on komerossa liian paljon? Viimeistäänkin siitä että lempitunika löytyy sieltä vasta kun lajittelee kirpparivaatteita myyntiin! Olin kokonaan unohtanut tämän savenvärisen tunikan olemassaolon. Ihan totaalisesti. Se on vieläpä saatu hovikuvaajalta viime kesälomalla lahjaksi. Nyt kun se löytyi niin se pääsee taas käyttöön. Ajaton malli ja ihana väri, varmasti monta käyttövuotta vielä edessä. Tunikat on siinäkin mielessä ihania että ne kätkevät lähes kaikki vartalon virheet ja niissä on kepeä ja ilmava olla. Valkoisten housujen kanssa ihana kesävaate vähän syksyisestä väristä huolimatta. 

Vielä päivä aikaa polvileikkaukseen, seuraavien viikkojen käytetyin vaate on varmaankin verkkarit ja joku mukava paita. Hommia tekemättä ennen leikkausta vielä sata. En oikein tiedä kumpi jännittää enemmän tuleva leikkaus vai tekemättömät hommat? Blogikuviakin on kertynyt varastoon, laitan muutaman postauksen ajastettuna teille tulemaan toipilasajaksi vaikka aika harvoin ajastusta käytän. Juttujakin on kertynyt takaraivoon monesta asiasta. Mukavaa sunnuntaita<3


How do you know that you have too many clothes? When you have forgotten all about your favourite tunic! I found this tunic again when I was categorizing clothes to sell on a local flea market. I got it last summer as a gift from the hubby and its so lovely. I cant understand how I ever could forget it! I like the model, its timeless and the clay color is one of my favourite. White jeans and volá a perfect casual outfit for summer! 
I still have one more day before my knee surgery and about thousand things to do. I will put together some postings and will time those to come out while Im recovering from the surgery. Have a good Sunday!

12 kommenttia:

 1. Tunika näyttäkin ihanan vilpoisalta ja miellyttävältä. Tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
 2. Oih, miten ihana tunika. Ihan minun oloinen :-)
  Tsemppiä leikkaukseen ja toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Taitaa olla ihan sun näköistä väriskaalaa tässä asussa mikäli sisustuksesta voi jotain päätellä...:D

   Poista
 3. Hassua , miten sinne kaappien uumeniin pääsee unohtumaan jopa lempivaatteita ;) saman totesin taannoin itsekin. Soma tunika , hyvä kun löysit käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä hirvittää tällainen unohtelu...:D Tunika roikkuu nyt esillä ettei vaan pääse unohtumaan...:D

   Poista
 4. Ihana vaate, sopii hyvin ja on kovin kaunis. Vaatekaapeilla on omituinen kyky kyllä imaista sisuksiinsa erilaisia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Luojan kiitos vaatekaapit vaan imaisevat niitä vaatteita eivätkä syödä kaikkea ulos miten sattuu...:D Kiva joskus shoppailla omassa vaatekaapista, tulee halvaksi!

   Poista
 5. Kaunis tunika. Onko intianpuuvillaa? Ihan Sinun värisi. Onnea polvioperaatioon. Kiva kun saamme kuitenkin lukea juttujasi toipumisesi aikana. Minulla on hieman samantyylinen tunika, ostin sen Kanarialta toissa syksynä. Tykkään siitä, mutta se on valkoinen. Jäin miettimään, olisiko minulle / vartalolleni edullisempi sama väri kun Sinullakkn. Täytyypä pitää silmät auki vaatekaupoissa ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tämä tunika taitaa olla sekoitemateriaalia, intianpuuvillainen olisi kyllä vielä kivempi! Valkoinenhan on tosi kiva väri, käy minkä kanssa vaan, sellaisen tahtoisin omaankin kaappiin. Tämä savenvärinen taitaa näyttää parhaalta valkoisen kanssa, on vähän vaikea yhdistää muun värisiin housuihin. Mustat tietysti käy myös.

   Poista
 6. Tuo huivi käy tuohon kokonaisuuteen mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RomanticLady<3 Huivi on uusi tulokas täksi kesäksi kun huomasin että mustapohjaista ei löydykään kaapista...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)