keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Viileän viikonlopun asu - weekend to-go outfit
Tämä piiitkä ajastettujen postauksien sarja vielä jatkuu, sillä kuvia olikin kertynyt paljon muistikortin kätköihin. Se on ihmeellinen asia mitä kaikkea ihminen tekee ennen leikkausta (noh, tai siis nainen). Laittaa kaiken valmiiksi, siivoaa, silittää pyykit, laittaa ajastetut postaukset, harjaa koirat, kitkee rikkaruohot tms. Sitten vasta voi hyvällä omalla tunnolla mennä sairaalaan ja olla toipilaana leikkauksen jälkeisen ajan.

Tästä vanhasta samettirotsista (anteeksi slangi, en osaa sitä oikein takiksikaan nimittää) en ole raaskinut luopua ja kesärotsina se on saanut palvella monta vuotta. Kivempi kuin farkkutakki siinä mielessä että on pehmeä ja joustava eikä lainkaan farkkutakin painoinen, leo-tennareiden kanssa oivallinen yhdistelmä koleaan kesäsäähän. Huomasin muuten näitä kuvia katsellessani että ehkä olisi syytä laittaa vapaa-aikanakin jotain koruja tai kello edes! Jostain kumman syystä viikonloppuna korut ja kellot tuppaavat jäämään matkasta ja asustaminen hiukan ontuu. Miten siellä ruudun takana? Käytättekö koruja yhtä paljon töissä ja vapaalla? 
Täällä luultavasti vielä koipi kohti kattoa ja muutama ajastettu postaus vielä tulossa. Mukavaa keskiviikkoa!

This long series of timed postings is still going on. This has been one of my to-go outfits for weekends this chilly summer. I enjoy this old jacket and these leopard sneakers, they work together quite well.  When I was unloading these pics from the camera, I noticed that once again I had forgotten all about jewelry and accessories with the outfit. How about you? Do you tend to use jewelry as much in the freetime as in working days? Wednesday allready, enjoy the rest of your week!

4 kommenttia:

 1. Juuri sopiva viileän päivän asu ;) rotsi näyttää mukavasti pehmeältä ja leotennarit sopivat siihen just ! Mullakin korut jää vähemmälle vapaalla , jollei ole menoa minnekään. Ovesta ulos en mene ilman korviksia ( ja ripsiväriä , paitsi jos on kestona) ;)
  Hyvää viikonlopun odotusta !

  VastaaPoista
 2. Kiva kokonaisuus, tuo takki on kyllä ihana! Niin ihanan rento kesätakki. Pidän koruja liki samat määrät vapaalla kuin töissäkin. Korvikset ja kellon, sormukset ja kaulakorun. Viimeiset ovat aina samat. Kellokin hyvin usein, korviksia vaihtelen noin suunnilleen kolmien eri korvisten välillä... Ei siis kovin mielenkiintoista ehkä, mutta luottokorut kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva kesärotsi. Upea väri ja sellainen "helpon vaatteen" oloinen. Rento - niin kuin vapaa-ajalla kuuluukin olla.
  Tsemppiä toipumiseen - minulla jalkaleikkaus odottaa syksyllä!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on vaalean ruskea, lyhyt samettitakki jonka aina aion pistää poistoon, mutta tulenkin toisiin aatooksiin, koska se tosiaan on mukava päällä.

  Mä en käytä kotona ollessani lainkaan koruja, mutta kun pistän päälleni oikeat vaatteet ;), yritän niihin jotakin koruja myös sovitella. Ikinä en pystyisi nukkumaan edes pienet nappikorvikset korvissa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)